Hyosung S&T Kanuni Hyosung (S&T) GT 650 Comet Kullanıcıları...

Devirdaim sorununu kendim hallettim, keçede falan hiçbir sıkıntı yok, tek sorun mil ile pervane arasındaki plastik conta dandik oldugu için catlamış yenisini taktım antifirizini koydum yola devam sorun yok.Birde debriyaj kapagını sökünce yeni conta falan gerekiyormu? eskisi kopmadan sağlan şekilde cıktı, bende aynı contayı tekrar taktım 200km yaptım herhangi bir terleme dahi yok.

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
rolantinin şaşırması oksijen sensörü yeni egsozdan dolayı sinyali farklı verince rölanti motoruda düzen tutumuyor f1 ışıgınıda yakabilir beyni restle düzelmez ise bilgisayarla ayarlarını değiştirmek gerekir.

Kazasız belasız kullan kardeşim, çok iyi görünüyor Allah asfalt yüzü göstermesin.Ben çok aradım naked ını ama temiz bulamayınca gtr denk geldi nasip :)

n3p1.jpg

xfjo.jpg

dostum kazasız belasız inş.sen bu motora bide hemen koruma takozu filan bişeler taktır,azıcık yan yatınca depo hemen ezilebiliyor.sıfır motor yazık olmasın.

isminiz yeriniz vs bilgilerini paylaşırsanız bir ihtiyacım olursa güvenilir bir şekilde size ulaşmak isterim.
teşekkürler

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Koruma takozu düşünüyorum ama , satan biyer bulamadım. Yurt dışı sitelerde oldukca pahalıya geliyor kargo dahil olunca.

bende koruma takozu var ama takmak için motoru taşıyan saplamalar mı kullanılacak o işe pek cesaret edemedim.
hayırlı olsun benim su pompası da artık sızıntı yapıyor ufak ufak

Undo Hacım dün gece saat 8 de gelebildim eve.. İnsanlar sizden ürün aldıklarında sizi de aldıklarını düşünüyorlar ve bu durum gerçekten çok sıkıcı!!.. Yanınıza gelmeyi çok istedim ama mümkün olamadı.. Bugün bir aksiyon varmı?

Arkadaşlar merhaba,
6 ay once hyosung gt 650 comet (grenajlı) 2008 model bır motor aldım ve ılk gunde motorum kıtledı ve baya bır kaydım sonrada bir ton mevzu basıma geldı...ruhsat hacız rehın mevzularının hepsını halletmek zorunda kaldım ve suan motorum halen tamırhanede yatıyor.. gereklı yedek parcaları bulamadığım ve bu benım yeterınce canımı sıktı..
motordan sogudum sanırım. aslında suc bende bılmedıgın tanımadıgın ınsanlara guvenıp motor alırsan boyle oluyor.. herneyse...
motorumun yedek parcalarını guvenılır ve hızlı bır sekılde bulmak ıstıyorum sızden tek rıcam budur bana bu konuda yardımcı olursanız sevınırım..

cok sukur cogu parcasını bır sekılde temın ettık bır kısmınıda yenıden yaptırdık.. fakat harcadıgım zamanın parayla olculebılecek bır degerı yok..

bende koruma takozu var ama takmak için motoru taşıyan saplamalar mı kullanılacak o işe pek cesaret edemedim.
hayırlı olsun benim su pompası da artık sızıntı yapıyor ufak ufak

Hocam aç devirdaimi, pervaneyi mile sabitleyen civatanın altındaki contayı değiştir. Hazır açmışken içindeki keçeleride yenilemeni tavsiye ederim,sanayide bolca mevcut.Ben söktüm komple inceledim, devirdaimi değiştirecek kadar büyük bi olay yok herşey keçeden ibaret.Hiç olmadı komple sök devirdaimi oringlerine yag keçesine kadar değiştir tak benimki daha yeni diye ellemedim diğer keçeleri.

Undo Hacım dün gece saat 8 de gelebildim eve.. İnsanlar sizden ürün aldıklarında sizi de aldıklarını düşünüyorlar ve bu durum gerçekten çok sıkıcı!!.. Yanınıza gelmeyi çok istedim ama mümkün olamadı.. Bugün bir aksiyon varmı?
Kötü be o durum hakkaten.
Dün sabahtan benim 250rR motosikleti sattığım arkadaşa biraz eğitim vereyim diye çıktım 5'e kadar dolandık arkadaşla.Sonrasında da Beylikdüzüne doğru biryerde iftar vardı. Hem geç hem sana ters olur diye ses etmedim :)
Senin aynaları cumartesi günü Gökhan(GKN) nin servise bıraktım emanet duruyor orada. Bugün 18:30 gibi orada olucam. O saatlerde orada olabilirsen görüşürüz.

Hocam aç devirdaimi, pervaneyi mile sabitleyen civatanın altındaki contayı değiştir. Hazır açmışken içindeki keçeleride yenilemeni tavsiye ederim,sanayide bolca mevcut.Ben söktüm komple inceledim, devirdaimi değiştirecek kadar büyük bi olay yok herşey keçeden ibaret.Hiç olmadı komple sök devirdaimi oringlerine yag keçesine kadar değiştir tak benimki daha yeni diye ellemedim diğer keçeleri.
Uygun contayı nereden buldun ? Ben de bi bakarım artık.

Hacım akşama bir arkadaşın doğumgünüsünü kutlucaz birde hatunla gidip beyaz eşya bakacaz(!) :) sıkıntılı işler yani.. :)

Bu arada dün suyuna yağına bakim dedim benim oğlanın.. Motor soğukken radyatör kapağını açtığımda tam kapağın orada toz torpak pas...vb gibi cürufun biriktiğini gördüm.. Sebebi ne ola ki? Ne yapmak lazım zararlımıdır? Yoksa ne yapmak lazım?

Senin derdin sana yeter garip garip gezme :D
Kapağın radyatörün içine bakan kısmı diyorsan ufaktan pas yapıyor galiba.
Ben Gökhanda bırakıcam senin aynayı müsait olduğunda alabilirsin. Bu akşam motoru orada bırakıcam metrobüsle dönücem =/.
Fuş takımına(inş böyle yazılıyordur) bir bakacak. birde arka jantın balansına baktırıcam.Psikolojik olduğunu sanmıyorum 160 170lerde arka lastikte sallama hissediyorum bir baksınlar olmadı jant düzeltmeye girsin.

Fuş takımı ne oluyorkine? Tamam bilederim birde bana ö.m ile IBAN yollarsan ücreti takdim edeyim sana..

Ben ay başında SAVA lastikleri taktırcam balans işine o zaman girişeceğiz mecbur.. Acaba fırsat bu fırsat jantları götürüp koyu sarı mı yaptırsam diye düşünüyorum fren kaliperleri ile birlikte?

Fuş takımı ne oluyorkine? Tamam bilederim birde bana ö.m ile IBAN yollarsan ücreti takdim edeyim sana..

Ben ay başında SAVA lastikleri taktırcam balans işine o zaman girişeceğiz mecbur.. Acaba fırsat bu fırsat jantları götürüp koyu sarı mı yaptırsam diye düşünüyorum fren kaliperleri ile birlikte?
Jantlar için plastidip kullan hem uygulaması kolay hem istediğin zaman sökersin orjinali bozmaya gerek yok.
Fuş takımı bu gidonun takılı olduğu boğaz varya oranın içindeki bilyalar burada daha önce resmini paylaşmıştım. Gidon boşluk yaptığında sıkıyorlar ama bir zaman sonra tırtlıyor.Bu bir zaman 3-5 yıl tabi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar