telefonlarını açıyormuş gibi birde telefonunuz yazmış :mrgreen:
Kocaeli MT herkese merhaba
Kocaeli Makine mühendisliği kazandım seneye sizin oralardayım inşallah KOÜ'de okuyan abilerim ya da yeni kazanmış arkadaşlar varsa tanışmak isterim.
Motoru getirince de gezilere,buluşmalara vs. vakit buldukça katılmak niyetindeyim![]()
şu toplu sürüşte en sevdiğim yolu kapatmakherkese teşekkür ederiz..bir dahaki sefere daha uzun bir yola çıkmak dileğiyle...
Enes kardeş,hayırlı olsun. Allah utandırmasın. Koü iyidir
TELEFON NUMARASI VER KARDEŞİMMMMM
Az kaldı az kardeşim sen gele hele,organizasyonun,mangalın,pikniğin dibine vuracağız. Sen yeter ki gel. Özledik seni. Allah'a emanetsin kardesim.
Mert herseyde bir hayır vardır sıkma canını sen.
Bi 636 daha goruyorum,kırmızı renkte. Hatta Emrah abi'nin kullandıgı gibi ön grenajı yok. Adama gidip aman kardesim dikkatli git boyle boyle diyesim cok geliyor ama sen kimsin,ne karısıyorsun der diye demiyorum. Nostalji civarında takılıyor o arkadasda sanırım....
Beyler ben en gec 18:00'de Karamürsel'de olacagım. Aman dikkatli gelin. İftar vaktine yakın trafikte konstrasyonu düşüyor milletin. 30'la gelin ama sıkıntısız gelin. Önceden gelmek isteyen olursa da bana 0 555 562 68 44'den ulasabilir.
Telefona bakamazsam mesaj atın,ben dönerim![]()
şu toplu sürüşte en sevdiğim yolu kapatmakherkese teşekkür ederiz..bir dahaki sefere daha uzun bir yola çıkmak dileğiyle...
Bahsettigin kisi Can,yani gecen gun hayatini kaybeden arkadasim. Emrahin motoruyls bire bir ayniydi tek farki deposu ezik buzuktu. Biz cok uyardik ama.ne fayda? Nostaljinin yanindaki cafebiyer e takiliyordu,oranin sahibi Burhanda da 2004 yeşil 636 var.sanirim kaza aninda beraberlerdi..
Emeği geçen arkadaşların klavyesi ne sağlık , iftardan evvel alış verişe çıktığımda gördüm motosikletleri , iftardan sonra topiği gördüm Uğuru aradım abi balık adasında yız diyince anca çaya yetiştik.Yeni arkadaşlar ile tanışma fırsatımız oldu memnun oldum , nice buluşmalara diyelim.![]()
arkadaşlar ekip sürüsü tek vücut olmaktır kafalar ve kalpler bir olduktan sonra sıkıntı çıkmaz. yengen vizesi alamayıp gölkayda erkanı yalnız bırakan bi arkadaşa sesleniyorum burdan bizim motorun isminde R var sen galiba şanzumana taktırdın onu KARDEŞ.