Ehliyet hakkında iki türlü sorum var yardımcı olabilir misiniz?

Arkadaşlar herkese iyi günler, 28 Temmuz Pazar günü yani yarın direksiyon sınavım var. İki şey sormak istiyorum birincisi; sonuçları ne zaman açıklanır.

İkincisi; Ehliyetimi elime ne zaman almış olurum bileniniz var mıdır?

Sonuclar sinavdan hemen sonra aciklaniyor , ehliyeti elinize almak bayramdan sonraya sarkicak gibi

Bildiklerim saglik raporu, temiz kagidi(sicil), 4 adet fotograf, diploma veya ogrenci belgesi hatirladiklarim bunlar :)

Onları kursa kayıt olurken istemişler idi tekrar mı vereceğiz ya........

Yok hayir kurstan size bir dosya vericekler bu saydigim seyler onun icinde olucak. Trafikten randevu alip sertifika ve dosyayla birlikte gidiceksiniz

Direksiyon sinavina girdigin gun aciklaniyor. Kursun sertifikayi hazirlamasi tam bir hafta. Ben bugun girdim. Slalomda Motoru yatiran kiz bile gecmis. Sertifika haftaya pazartesi verilecek. 5 agustos gibi...
Kurs sana sertifikan ve bir dosya verecek, o dosyaya adliyeden alinmis bir sabika kaydi (internetten alinani kabul etmiyor emniyet) 110 tl harc makbuzu (bazen emniyetin ocinde vezne olabiliyor) parmak izi vermek veya daha once verdiysen onun ciktisi. Diplomanin asli. Ehliyet kart ucreti 102 tl.

Bugün 9 da sınava girdik.Saat 16.00 gibi sonuçları öğrendik.Kurs yetkilisi perşembe günü sertifikayı alabileceğimizi söyledi.
Ancak yeni ehliyet düzenlemesi gündemde olduğu için acele etmememizi önerdi.

diğerleri nezaman girecekler acaba birde herkes kendi emniyet müdürlüğündenmi alacak ehliyeti

Direksiyon sinavina girdigin gun aciklaniyor. Kursun sertifikayi hazirlamasi tam bir hafta. Ben bugun girdim. Slalomda Motoru yatiran kiz bile gecmis. Sertifika haftaya pazartesi verilecek. 5 agustos gibi...
Kurs sana sertifikan ve bir dosya verecek, o dosyaya adliyeden alinmis bir sabika kaydi (internetten alinani kabul etmiyor emniyet) 110 tl harc makbuzu (bazen emniyetin ocinde vezne olabiliyor) parmak izi vermek veya daha once verdiysen onun ciktisi. Diplomanin asli. Ehliyet kart ucreti 102 tl.

Teşekkür ederim aynı gün içerisinde kart çıkar mı peki?

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:22 ----------

Bugün 9 da sınava girdik.Saat 16.00 gibi sonuçları öğrendik.Kurs yetkilisi perşembe günü sertifikayı alabileceğimizi söyledi.
Ancak yeni ehliyet düzenlemesi gündemde olduğu için acele etmememizi önerdi.

Haklısınız bir de o var ama tatile gideceğim için hemen elimde olmasını istiyorum orada kiralayacağız

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:24 ----------

diğerleri nezaman girecekler acaba birde herkes kendi emniyet müdürlüğündenmi alacak ehliyeti

Diğerleri haftaya girecekler sanırım. Evet kendi emniyet müdürlüğünüzden alıyorsunuz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar