- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gerçekten sinir oluyorum. Bugün caddeden giderken mahalleye giren ara sokaklardan bayan bi sürücü yavaş yavaş çıkıyor ya caddeye çıkıyor şu bildiğimiz arabaların 90-100 gittiği düz şehir kenarındaki uzun yollar
r: Çıkıyor beni görünce hızlı geldiğimi kenara çekilceğine hızlancağına bişeyler yapcağına dörtlüleri yakıp duruveriyor deli oldum yaa devam ettim arkasından bi bakkalın önünde durdu tam bakkala gircekken sinirden bağardım annem yaşında teyze ya 40yaşında vardır rahat biraz sağına soluna bak süremiyorsan insanların canını tehlikeye atma senin gibiler yüzünden hiç hatasız kullanan motosikletli bile kazaya ölüme gidiyor çıkmayın şu trafiğe insan yerine koyun motosikletleri insan nedir biliyorsan eyer diye bağardım bide diyor dörtlüleri yaktım görmüyormusunuz diyor allahım o an kendimi sinirden parçalayasım geldi bayan bişeyde yapılmıyor deli oldum ya allahından bul dedim ve gittim çevredeki insanların kadına bakışını görmeliydiniz katil gibi bakıyorlardı resmen bakkala giremeden bindi arabasına gitti utanması varmış bari
l: bunun gibiler yüzünden birsürü abilerimiz ablalarımız kardeşlerimiz kaza geçirdiler bazıları öldü ALLAH RAHMET EYLESİN. Gerçekten bunun gibileri yüzünden kurallarada uysan hata yapmasanda kaza kaçınılmaz oluyor ya