bumu bumu :)

Millet kafayı yedi cidden.Herkesin malı kendine altın oldu çıktı.Şeye hasta olmaya başladım ben adam mesela motoru gidip 2008 senesinde misal 20 bin liraya almış.Sene olmuş 2013 fiyatı 18-19 civarı belirlemiş üstüne diyorki bunun sıfırı suan 35 bin lira fiyat normal yani.Sonra bu adamdan hayatta başarılı olmasını bekliyoruz :D

Yerinde olsam siyah motorun sahibini aramazdım bile, özene bezene birşeyler yazıp motorunun arkasında olmayan adam o motora zaten önem vermiyordur. Kırmızı olan daha mantıklı.
Vesselam, İlla bu iki motordan biri alınacaksa kontolleri yapılıp uygun olduğuna kanaat getirilirse kırmızı olanı 2.750 ye düşürebilirsen al derim. Fakat arkadaşların dediği gibi, benim 3.000 TL param olsaydı, bu iki motoru da almazdım. Şu devirde bu fiyata sıfır km bir Salcano Wolf çok daha mantıklı, incelemenizi tavsiye ederim.

hepiniz haklısınız birşey diyemiyorum ama şöyle bi durumda var bundan önce ki 2 motorum bi arkadaşımızın dediği gibi çin malıydı artık bilindik doğru düzgün servis aı olan sağlam birşey istiyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar