elini parmaklarını fren manetinden uzak tut üzerinde bekler pozisyonda seyir etme ani bir durumda ayağındaki frene daha önce basmanı sağlar ..
arkadaşların yazdığı gibi limionu sıkar gibi eze eze sıkmalısın ki kapmasın , bunun içinde fren levyesini iki parmağınla değil 4 parmağınla kavramalısın. zaten 4 parmak ile fren sıkarsan parmakların levye üzerinde seyehat edemezsin. hem 4 parmağını levyeye attığın an gaz kolu da elinde açılır gazı kesmiş olursun. bazı arkadaşlar iki parmak ile fren tekniği diye birşeyler söylerler ama sen inan ma , neden inanmayacağını da yukarıda sana yazdım. yazdıklarımı tek tek dene . farkı göreceksin.
Son önerim de ne yaparsan yap istersen düşme anına gel yinede bakışını ileri den düşürme , nereye bakarsan oraya gidersin. yere bakarsan yere düşersin. bunun denemesini de şöyle yap :
boş bir alanda 50 km hıza çık arka frene asıl lastiği kilitle sağına bak motorun kafası sağa dönüp duracak. başını ileri ver ip gibi 10 metre fren yaparsın.
tüm ileri sürüş derslerinde ilk verilen bilgi budur. ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:12 ----------
Ön teker kitleyince nasıl toparlıyorsun motor altından kayıp gider
Ön freni aniden sıkma maneti hafif sık agırlık ön tarafa kayıp amortisörler hafif kapanır gibi olunca arkayıda aynı sekilde sık zaten yavaslamıs olur motor
Ama panik frende yapacagın pek bisey kalmaz fren mesafen felanda yoksa ön frene abanırsan kayar gider altından motor arka frenede gerek kalmaz
Bir keresinde yeri öptüm lambalara yaklasırken fren mesafem yoktuki dur bi ön freni kademeli sıkayım limon sıkar gibi arka frenlede motoru durduruyum gibi bir zamanımyoktu
Panik fren yapmada gerisi deneyim tecrübe
Lambalara felan varmadan hızını düsür
En çok da 30km nin altındaki süratler de düşürür kerata

tek disk olan motorlarda diskin olduğu tarafa yatar baskıdan ötürü

hani şu durruk yerde düştüm diyenlere bak sağa düşürenler sehbadan düşürür kendi solda ya sağa düşer. sola düşürenlerde genelde ön frenden düşürür. bak bunu da en iyi fayans kaplı bir zemin üzerinde motoru soldan ittirirken ön freni köklersen anlarsın

Tcrübe dedikleri de bunları asfaltta öğrenmen oluyor

kapalı alanda dediğim frenajları at asfalta hazır olursun.