Hayırlı sahurlar. İstanbul dan katılacak arkadaşlar beraber mi hareket edecek yoksa herkes kendisi mi gelecek? geçen seneki iftara katılan arkadaşlar, abiler hangi güzergah daha iyidir? Selamlar.
en kestirme yol eskihisar, ve Karamürsel istikametidir semt olarak nereden geliyorsun bilemiyorum lakin , körfezi dolaşmak akıl karı değildir bana göre

tabi zaman meselesi ,
istanbuldan katılım gösterecek arkadaşlar organize olup en kötü ihtimal eskihisar iskelesinde toplaşıp gemiye hepbirlikte binebilirler , yada küçük guruplar halinde kafalarına göre takılabilirler, erken gelecekler olacaktır son dakikaya yetişmeye çalışan arkadaşlar olacaktır ama ne olursa olsun dikkatli gelin arkadaşlar !
yol raporunu ve planını kendinize göre ayarlayabilirsiniz ben oldukça yoğunum bu akşam bile ancak girebildim buraya ama mobildende olsa takip etmeye çalışıyorum ,
benim fikrim bir saat belirlensin herkez eskihisarda toplansın ve gemiye hepberaberce binilsin zaten sonrası kolay yinede sizler bilirsiniz .
en güncel liste
1-sinan er
2-piyanist_irf+2
3-horozoğlu
4-KutlayGül
5-Meltem
6-Mehmed Ali + 1
7-tekteker ramço
8-mahonyy
9-Bloower - Mustafa
10-mert şencan (mrt89)
11-Motoseyyah
12-Uğur Ak
13-darpgen- emre
14-eRRdem Cengiz
15-mezit
16-metehandro,köftestar
17-yasin hosbas
18-akin basaran
19- -CBX250- +1
20-cenk şenver
21-tan
22-Yıldırım1
23-Yanagisawa
24-madlive
25-jackal_64
26-tahsins (tahsin ser-yuvacık)
27-münir
28-Dambıl
29-Atillapasa.(Atilla sadıkoğlu istanbul anadolu)
30-Recep Sağır
31-Dragon
32-Cem[/QUOTE]
33-ercan77100
34-yalova
35-yalova
36-yalova
37-yalova
38-çelikatlı
39-ysfist
40-sbr
41-sllnbs.okn
42-süsslü ahmet
43-alper kamereman+1
44-Progressive
45- unnamed- +1
46- apranax77
47-komutan Logar
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:11 ----------
panda yan çizdiğine göre Mezit gelir beni alır,sonrada bırakırsa gelirim..aşşasına yokum...

l::queen::flower:
hadi bakalım,görelim şimdi...:joker:
panda kayışmı attı yoksa hala atmaya mı çalışıyor kanka ? ben mermiyi ağzına verip emniyeti açıyorum