TVS Apache 0 KM

Üçüncü ve ilk vitesli motorumu akşam üzeri kağıthanedeki sürat motor tvs servisi motorumu getirecek. Bugün Mondial 125znmi sattım ve Apachemi alacağım akşama kısmetse vitesli kullanıcam tavsiyeleriniz önemli bilgi varmı kullanımı nasıl yapmam hakkında bu arada sarı rengi gelicek 36 lt kappa çanta ve depo kılıfı taktırdım 2012 kasa yani eski kasa olanından aldım yeni kasa olanı pahalı geldi...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sağolasın dikkat etmem gereken bişey varmı adam 80-90 ıgeçme 8 bin deviri geçme dedi başka nelere dikkat ediyim ?

Hayırlı olsun debriyajı hızlı bırakmayın . İlk olarak boş alanda yarım debriyaj olayına çalışın bence . Dur-kalk yapın

bol bol trafiğe gir ama yavaş yavaş sakin sakin git usta ben ilk aldığımda her ışıkta istop ediyodum alışkanlık olmuştu artık 2 saniyede tekrar çalıştırıp devam ediyodum sonra tabi işler değişti artık elim kendiliğinden gidiyo anlıcan gez yani motorunla ama yavaş yavaş sabırlı sabırlı.

rodaj olduğu için zaten gaz koluna asılmam motordan tırsıyorum zaten bi kere mondialin 150 mrye binmiştim arkaya bakalım zamanla bunada alışırım akşam saatleri boş oluyo sokakta dur kalk yapıp benzinciye giderim

1 viteste iken debriyajı yavaş yavaş bırak yedire yedire sılalomlardan felan uzak dur lastiklere güvenme birde ön frene :)

Binerken zaten tir tir titrerim ama yavaş yavaş muhtemel 10 kere stop ettiririm buda zararlı ya :pr:

Üçüncü ve ilk vitesli motorumu akşam üzeri kağıthanedeki sürat motor tvs servisi motorumu getirecek. Bugün Mondial 125znmi sattım ve Apachemi alacağım akşama kısmetse vitesli kullanıcam tavsiyeleriniz önemli bilgi varmı kullanımı nasıl yapmam hakkında bu arada sarı rengi gelicek 36 lt kappa çanta ve depo kılıfı taktırdım 2012 kasa yani eski kasa olanından aldım yeni kasa olanı pahalı geldi...

hayırlı olsun doğru bir tercih. lastikleri değiştirmenizi öneririm pahalı da olsa michelin taktırın farkı hemen hissedersiniz.

tvs apaci iyi tercih hayırlı uğurlu olsun. Burdan yazmakla pek bişey olmaz. İyi bi motorcu bul kendine biraz gösteriversin.

Hayırılı olsun.Arkadaşlarında dediği gibi boş bir arazide bol vol dur kalk yap sonra da rampa yukarı aynı şekilde bol bol dur kalk yap.ilk kalkış çok önemlidir.Birde virajı alırken vites değiştirme.

tvs apaci iyi tercih hayırlı uğurlu olsun. Burdan yazmakla pek bişey olmaz. İyi bi motorcu bul kendine biraz gösteriversin.

Yavaş yavaş öğrenicez artık zaten bununla trafikte ayaklarım dışarda olduğu için korkutucu oluyuo sukuterde ayakları uzatıpta gidiyodum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:54 ----------

hayırlı olsun doğru bir tercih. lastikleri değiştirmenizi öneririm pahalı da olsa michelin taktırın farkı hemen hissedersiniz.

Teşekkür ederim. Bayii IRC ve Pirelli var dedi kuryelerin tercihimiş. Ama ben michelin almaktan yanayım babamda bu konuda michelin al boşver sen diğerlerini diyodu. İlk 500 bakımdan sonra sirkecide değiştiririm garanti dışı kalmaz dimi ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:58 ----------

Hayırılı olsun.Arkadaşlarında dediği gibi boş bir arazide bol vol dur kalk yap sonra da rampa yukarı aynı şekilde bol bol dur kalk yap.ilk kalkış çok önemlidir.Birde virajı alırken vites değiştirme.

Bu bilgi için teşekkürler. Vitesi şuan 1 ve 2 yi kullanıcam büyük ihtimal far aydınlatmasını çok merak ediyorum ya eski motorumdaki park lambası niyetineydi :)

Hayırlı olsun birisi daha motoruna kavuştu ben hala yine bisiklete talim :salut: Birde senden duyalım dostum biraz hızlı kullanmayı öğrende titriyormu titremiyormu duyalım ona göre alalım bari :D

Hayırlı olsun arkadaşım Hangi marka olursa olsun bu sınıfta aldığımız tüm motosıkletlerın lastıklerı malesef yaramaz yaz günü olması sebebıyle kaymayacaktır fakat hafif bır yağmurda bile yere tutunması zor olacaktır bende sana tavsıye kışa gırmeden kalıteli bir lastık alman ve acele etmeden uzun bır zaman saat ölçeğinde boş bır yolda motosıkletıne ve viteslerıne alışmak için zaman ver kendıne tedbir herzaman tedbirdir .

Tavsiyeleriniz ve bilgileriniz için teşekkürler. Birazdan motor gelicek bakalım heycan var :)

kardesim hayirlu olsun Allah kaza bela vermesin
motoru iyice tani durmasini kalkmasini ezberle
rodaj icin yapman gerekenler kullanma kitapciginda yaziyor otur komple oku
hatta tekrar tekrar oku faydali bilgiler var icinde sana ne gerekiyorsa hepsi mevcut kitapcikta

Apache güzel motorsiklet diyorlar ama kendi lastiklero cok kotu oluyormuş degistir bence ek olarak gayet sakin ve yavaş bin yüksek devirden kaçın ben cbf yi 37 binde motorunu. Yemiştim :). Son olarak hayirli olsun :)

Hayırlı olsun tvs benimde aklımda olan modellerdendi :) güle güle kullan

aramıza hoşgeldin =) hayırlı ugurlu olsun.. güle güle kullan.
istanbuldaysan sabrinin stajyeri olarak başlayabilirsin.. =)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar