dualarınızı bekliyoruz

Deli midir değil midir bilemem ama google çeviri işi değil bu. Türkçe yazımda hatalar var ve google çeviri Türkçe yazım hatası yapmaz.

Arkadaş işitme engelli olabilir. Genellikle işitme engelli arkadaşlar bu tarz hatalar yapıyor yazı dilinde.

Ya da bunları okuyup kafa buluyor bizle..

Deli midir nedir? :p

ama öykünün ailesinin haberi yokki onlara sormadan veremem öykünün ailesi sizleri tanımaz etmez bilmez bende aynen öyleyim iyi niyetle dediğinizi biliyorum ama öykünün ailesine danışmam gerekir

bu durumda da kimseyi inandırman mümkün değil işte...heleki bu durumda tanışıklıkğa önem veren kimse ne yardım bulabilir nede kendine inanan birini....

dediğim gibi ben hiç kimseyi kendime inandırmaya çalışmıyorum ailesine danışmam gerekir sadece dualarınızı bekliyoruz bizler

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:51 ----------

öyküyü her an kaydebiliriz

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:55 ----------

kız yoğun bakımda ölümle pençeleşir ve hayla bilincinde bir değiliklik yokmuş hayla aynı durummuş

adminlerin niye angaralıları sevmediğini şimdi daha çok iyi anlıyorum. Önce beypazarlı, sonra bu :queen:

nerden düştüm buraya ya rabbi düşecek başka bir site kalmadı mı ya rabbi da ben düştüm buraya ya rabbi

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:01 ----------

başka inanma veya inanmama gibi bir lüksünüz yok

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:03 ----------

ben hiç bir insanı da inandırmaya veya inandırmamaya mecbur kılmıyorum kılmadım

belgin usta diye birisi mi var belgin usta bizim sülaleden geliyor belgin usta annemin kuzenidir belgin usta tv verici ve radyo verici istasyonlarıyla ve baz istasyonlarıyla bir zamanlar çok ilgilendi yüksek frekenslarlada çok ilgilendi yüksek gerilim hatlarıylada çok ilgilendi ve küçüklükten beridir bunlar hep ilgisini çekmiştir

belgin usta diye birisi mi var belgin usta bizim sülaleden geliyor belgin usta annemin kuzenidir belgin usta tv verici ve radyo verici istasyonlarıyla ve baz istasyonlarıyla bir zamanlar çok ilgilendi yüksek frekenslarlada çok ilgilendi yüksek gerilim hatlarıylada çok ilgilendi ve küçüklükten beridir bunlar hep ilgisini çekmiştir

Belgin ustaya bisey mi oldu?

erkek değilim ben nickim erkek de değil

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:16 ----------

ona bir şey olmadı iyi o

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:18 ----------

bu saate kadar dua roplamaya çalışıyorum öykü için uykum var uyuyamıyorum üzüntüden düşünmekten

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:20 ----------

allahım sen öyküye şifa ver allahım sen onu bu şeylerden kurtar allahım amin allahım öyküye sağlık sıhhat da ver allahım öyküyü yoğun bakımdan kurtar oksijen makinasındanda kurtar bizler gibi nefes alıp versin allahım amin allahım

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:22 ----------

öykünün korneasındaki ve retinasındaki çizikleri lazerle düzeltmişler ve kör olma tehlikesi varmış hayla ve öykünün durumu hayla gittikçe kritikleşiyormuş

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:24 ----------

suratından yerlere hep kanlar akıyordu öykünün

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:27 ----------

belgin ustada bu siteye üye olmuş buraya bu siteyi ilk o söyledi bana ambulansla hastaneye kaldırıldı kızcağız

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:29 ----------

çok ağladı ailesi bende çok ağladım hepimiz saatlerdir bugünde çok ağladık

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:31 ----------

ben çıkıyorum uykum var yarın yazarım gelişmeler olursa eğer

Birisi bilgisayar program yapmış. Otomatik cevap veriyor. Daha neler görecez bu internet aleminde.
uzunmelek git öykünün yanına orada dua et. Arkadaşın can çekişiyor sen işin dalgasındasın. Sen ne kötü bir arkadaşsın böyle

Hacı Öykü'yü geç de bi gün seninle içmeye gidelim yahu.
Hastayım kafana :cat: :cherry:

Allah allha ilginç bi vaka öyküye mi üzüleyim sana mı anlamadım uzulenmelek.

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Öykü kim :silent: konuşmayı ne zaman söktün :silent: veya ne zaman Türkçe konuşmayı öğreneceksin ::153:: Bozuk plak gibi konuşuyorsun anlamıyoruz. Ne bileyim Redhouse var, Tdk sözlükleri var, langenscheidt var... Tavsiye ederim ::facepalm1::

Sonunada ekleseydin bunu 15 konuya yapıştır yoksa... falan :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar