[Kocaeli - MT]

ben iyiyim bu seferlik korumalar sayesinde hafif atlattım motoru toparlamaya başladım hemen cumartesiye yetişir gibi.Arayana sorana ilgilenene çok teşekkür ederim.

Kardeşim geçmiş olsun, üzücü bir durum olsa da elbet tecrübe kazandırmıştır.. Son derece dikkat edelim.
umarım cumartesi günkü iftar etkinliğine kadar toplarsın motoru güzel bir toplaşma olacak katılamam dersen (motordan ötürü) artçı alabilirim seni.

Tamamdır abi :)

Bu arada gecen sene kaybettiğimiz sevgili Emrah Abi'nin vefatının seneyi devriyesine 1 ay kaldı.
Yine,Allah kısmet ederse kendisi için Mevlüt okumak,adına bir hayır yapmak, kısacası adını hayırla yad edebilmek için bir program düzenleyeceğiz insallah.
Şimdiden yazayım,fikri olan,katkı sağlamak isteyen olursa oturup konusalım.
Zaman erken ancak,ramazan bitecek,bayram vs derken vakit geliverir.

yine aynı camide bir mevlüt okutabiliriz bence..

ben iyiyim bu seferlik korumalar sayesinde hafif atlattım motoru toparlamaya başladım hemen cumartesiye yetişir gibi.Arayana sorana ilgilenene çok teşekkür ederim.

Geçmiş olsun hocam.

Arkadaşlar uğurun dediği gibi emrah için mevlüt yapalım benim aklımdan hiç çıkmıyor hele karamürsel tarafına gidince o virajdan geçerken her seferinde çok kötü oluyorum Allah rahmet eğlesin çok iyi bir insandı mekanı cennet olsun.

Bu arada malesef motorumu satmak zorundayım arkadaşlar özel sebeplerden dolayı. Çevrenizde cbr250 arayan varsa temiz 2012 model 4000km de motorumu satıyorum beni tanıyosunuz zaten her türlü kefilim motoruma. ilanı

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-akademisyenden-4000km-de-temiz-garaj-motoru-132517516/detay/

forumada yazmıştım yabancıya gitmesin. Alacak olana yardımcı olucam tanıdıksa.

Arkadaşlar 1 saat önce konca yokuşunda karamursel yoluna dogru ölümlü motor kazası olmuş haberiniz varmı

Arkadaslar bana bir artci kaski gerekiyor c.tesi gunu icin odunc verebilecek var mi??

pati'ye takılan çapırcıları toplamayın arkadaşlar.. genel olarak baktığımızda bizim gruba uymazlar, oradaki ortamımızı bozmayalım. siz bir derdiniz olduğunda yardımınıza koşacak adamlarınıza sahip çıkın, yanlış yapmayın yeter.

yok choppercı değil... birisinin tvs apache vardı diğer benim motordan.yeni almış çocuklar ikili takılıyorlarmış davet ettim... ;) merak etme

motor genel anlamda toparlandı çizikleri gidermek kaldı sadece fakat motorumu değiştirme kararı aldım şimdilik yine aynı 150 cc olacak gibi görünüyor bu motora bu fiyat değer mi Serdar hocam bu akşam gördüm sizi tvs ile nasıl makine. Alınır derseniz bunu düşünüyorum http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-tvs-acil-sifirindan-farki-km-si-bundan-bayram-hediyesi-122393476/detay/

motor genel anlamda toparlandı çizikleri gidermek kaldı sadece fakat motorumu değiştirme kararı aldım şimdilik yine aynı 150 cc olacak gibi görünüyor bu motora bu fiyat değer mi Serdar hocam bu akşam gördüm sizi tvs ile nasıl makine. Alınır derseniz bunu düşünüyorum http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-tvs-acil-sifirindan-farki-km-si-bundan-bayram-hediyesi-122393476/detay/

Semih bu akşam tvs ile gördüğün ben değildim. ama bir gün önce yeni kasa gördüm siyah ve fıstık yeşili...harika görünüyordu. açıkçası bu motorun mondialden sonra seni tatmin edeceğini düşünüyorum. cbr 125ten biraz daha atik. yine her küçük motorda olduğu gibi lastiklerde sorun var.bence sürüş zevki daha iyidir.. Fiyatı iyi görünüyor ama bi gidip bakmak, baktırmak lazım. alınabilir diye düşünüyorum...

pati'ye takılan çapırcıları toplamayın arkadaşlar.. genel olarak baktığımızda bizim gruba uymazlar, oradaki ortamımızı bozmayalım. siz bir derdiniz olduğunda yardımınıza koşacak adamlarınıza sahip çıkın, yanlış yapmayın yeter.

yok choppercı değil... birisinin tvs apache vardı diğer benim motordan.yeni almış çocuklar ikili takılıyorlarmış davet ettim... ;) merak etme

çapırcı derken ?

millet kolay gelsin. ulen girmiyoz nete hareketler çok tehlikeli olmuş laf sokmalar ayrı gruplaşmalar falan hoş şeyler değil arkadaşlar bunlar.
cumartesi olayına gelince burağın dediği gibi bu olay mecburidir. perşembe pazarından saat 7de hareketi vericem. ona göre 18:40 gibi herkez orda olsun eksiklerimizi gideririz. hepinize hayırlı kazasız belasız radarsız sürüşler..

üstteki yazıyı başkası yazmış galiba ben sen yazdın sanmıştım :) yoksa çoğu beni tanır benden yana sıkıntı yok :cat:

Cumartesi gunu bende aranizdayim cok buyuk bir aksilik olmazsa...
Osym sagolsun gecenin 12 sinde yerlestirme sonuclarimizi acikladi ve İsik unv. %50 burslu ingilizce insaat muhendisligini kazandigimi ogrendim :) :)
Bu gece bana uyku yok,bi motorumu temizliyim zincirimi yagliyimde cmtsi ye hazir olalim ;)

çapırcı derken ?

O bara takilan 1-2 tip var baska gezegenden gelmis gibi davraniyorlar onlari kastediyorum gunay abi. Bizden yanada sikinti yok :mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:47 ----------

Cumartesi gunu bende aranizdayim cok buyuk bir aksilik olmazsa...
Osym sagolsun gecenin 12 sinde yerlestirme sonuclarimizi acikladi ve İsik unv. %50 burslu ingilizce insaat muhendisligini kazandigimi ogrendim :) :)
Bu gece bana uyku yok,bi motorumu temizliyim zincirimi yagliyimde cmtsi ye hazir olalim ;)

Tebrik ederim, okumak icin guzel bir okul.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:49 ----------

burak şu telsiz işini mutlaka halledelim
motorola var atide ama kulaklık yok

Kulaklik yoksa o is yas birsey duyamazsiniz. Yokmu telefonunuzun kulakligi arkadas. Bu kadar cimri olmayin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar