Güzel fiyatlar hacılar.. Sadece Kenan değil bir dünya adam olacak orada.. Dünya çapında bir organizasyon.. Fiyatlar makul.. Gidilir mi? Gidilik tabiside.. Hatta MT bir konvoyla gitse dadından da yinmez ayrı..
Fiyatlar çok iyi ya hemen almak lazım bileti
---------- Post added at 10:48 ---------- Previous post was at 10:28 ----------
1 Tane Kapalı Tirübün aldım şimdi, kendimi garantiye alayımda eşli gidersem sonra bi tane daha alırım :queen:
Hiç gitmedim elin gavur şarkıcısının konserine...Elin gavur şarkıcısına binlerce lira bilet parası verirler buna pahalı diyorlar.
Helal..Verdin 53 lirayı...![]()
Zenginin hali başka yahu...
Hiç gitmedim elin gavur şarkıcısının konserine...
Başka örneklerle tekrar deneyiniz lütfen...![]()
Kenanı kaç kere istanbul parkta izleyebiliyoruz ki 53TL cidden birşey değil.Sadece destek vermek için bile orada olmalıyız.O tribünler boş kalırsa bizim için büyük utanç
53 tl bilet parası + 3 tl hizmet bedeli + 6 tl kargo bedeli = 59 liraya geliyor.
hocam tamamen haklısın..Fiyatlar gerçekten ucuz, dünyada hiç bir ülkede bu kadar ucuza süperbike yarışı izleyebileceğini sanmıyorum.
Ufak bir kaç tarama yaptım, 50-60-80 dolar fiyatlar var. Localar filan 300-500 dolarları gördüm. Bulabildiğim en az fiyat 25 dolar.
14 dolara superbike, bunada pahalı diyorsanız bu spor bu ülkede bitmiş demektir.
İstanbul parkı bilenlere sorayım;
7 ve 8 numaralı tribünler arasında kaldım.
7. tribünde düzlük sonu geçişlerini çok net izleriz gib. Ancak sonrasındaki şikanlar da oldukça eğlenceli olur.
Şimdi 7.tribünden mi düzlük sonu aksiyonları ve şikanlardaki mücadeleyi daha rahat izleriz yoksa 8. tribünden mi?
Yani diğer bir soru, 8. tribünden düzlük sonu rahat görünüyor mu ??
![]()
Fiyatlar gerçekten ucuz, dünyada hiç bir ülkede bu kadar ucuza süperbike yarışı izleyebileceğini sanmıyorum.
Ufak bir kaç tarama yaptım, 50-60-80 dolar fiyatlar var. Localar filan 300-500 dolarları gördüm. Bulabildiğim en az fiyat 25 dolar.
14 dolara superbike, bunada pahalı diyorsanız bu spor bu ülkede bitmiş demektir.
Yok mu istanbul parkı bilen ?
Ben de az önce bir kapalı bileti aldım. 12 yaşından küçükleri ücretsiz alıyorlarmış, benim oğlanı da yanımda götürürüm, baba oğul bir güzel yarış izleriz. Süperbike için fiyatlar gerçekten uygun.