Mototal da 4000 km bakım, 1 litre yağ 102 LİRA!! öpmece..

servis kitapçığını hiç açtınız mı acaba ?

hangi km'lerde nelerin değişeceği nelerin yapılacağı yazar ve bu adamlarda buna göre yazıyorlar tamam bu işlemleri biz yapsak veya başka yerde yaptırsak daha ucuza yapabiliyoruz ama bu adamlarında işleri belli sonuçta
ek olarak serviste size satılan her ürün honda tarafından belirlenmiş fiyatlar üzerinden satılıyor mototal değil başka yerden alsanız size en fala %10 nakit iskontosu uygular daha fazlasını yapması imkansızdır.

sadece zincir yağı mevzusuna takıldım bende 84tl gerçekten fazla zincir yağı almadınız dimi içeriden ? bunu sorabilirsiniz bence

Ben üzerine para verip motorunuza bakım yapıyorum . Hodri meydan :queen:

Senin ki siyaset meydanı oldu hocam :)

-castrol 500 ml zincir yağı 27 tl.. Ve normal şartlarda en az 3 ay gider. Bu adamlar sanki zinciri yağa batırmışlar ve yağ kirlendiği için fatura etmiş edepsizler .)

F54

Beyler bu tarife galiba İstanbul için gerçerli bizim bi abi Cbr 250 r 64tl gibi rakam almışlar(Sakarya yetkili servis Ersin)
Allah istanbullu arkadaşları servislerin gazabından korusun

Tvs Apache Rtr motoruma 8000 km bakımında arka fren balatası, yağ, yağ filtresi ve hava filtresi işçilik 55 Tl ödedim Teşekkürler Sürat Motor...

Motosikleti
Forza 250
Paranın senin icin önemi varsa, bakımdan önce fiyat sorsaydın ya kuzum :)
Pcx ime 1000 bakımına 30 lira ödemiştim ben. yağı değişmişti diğeri işcilik.
Sonraki bakımları kendim yapmaya basladım

inan dün 8000 ana bakım yaptırdım...hava filtresi..buji..yağ ve pul 102 lira tuttu...D&B Doğu Batı Honda da...

ara Honda Fabrikayı şikayet aga...bu gerçekten saçmalık...ki ana bakım değil bu..işçiliğide çakmışlar..düpedüz dolandırıcılık keyfi bir hareket...

bu kadar keyfilik olmaz aga...ara aga Honda Türkiyeyi şikayette bulun...

inan dün 8000 ana bakım yaptırdım...hava filtresi..buji..yağ ve pul 102 lira tuttu...D&B Doğu Batı Honda da...

ara Honda Fabrikayı şikayet aga...bu gerçekten saçmalık...ki ana bakım değil bu..işçiliğide çakmışlar..düpedüz dolandırıcılık keyfi bir hareket...

Farka bak abi. Aynı para alınmış ama bunda hava filtresi ve buji de değişmiş.

Ben motorumu 2. el aldım. Aldığımda 7500 kilometredeydi. Aldığımdan beri de bakımlarını kendim yapıyorum. Bence gerek yok böyle bir garantiye. Bunlar garanti adı altında servislerine para kazandırıyor başka birşey yok.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Metooo,Şu Hondayı bi sen düzelteceksin zaten :)))

Siz zaten 35 dk sürmüş demişsiniz, Honda'da işçilik ücretleri sabit, onlarda 1/2 saat işçilik yazmışlar. Parça fiyatlarıda bütün Honda'larda aynı zaten.

servis kitapçığını hiç açtınız mı acaba ?

hangi km'lerde nelerin değişeceği nelerin yapılacağı yazar ve bu adamlarda buna göre yazıyorlar tamam bu işlemleri biz yapsak veya başka yerde yaptırsak daha ucuza yapabiliyoruz ama bu adamlarında işleri belli sonuçta
ek olarak serviste size satılan her ürün honda tarafından belirlenmiş fiyatlar üzerinden satılıyor mototal değil başka yerden alsanız size en fala %10 nakit iskontosu uygular daha fazlasını yapması imkansızdır.

sadece zincir yağı mevzusuna takıldım bende 84tl gerçekten fazla zincir yağı almadınız dimi içeriden ? bunu sorabilirsiniz bence
yok hocam ne zincir yağı alması. Keşke alsam en az 3 ay kullanırım o yağı ben. tek sıkımlık zincir yağı olacağınızda zannetmem. Fena öptüler.
İnsanın aklına bu kadar kazık yiyeceği gelmez ki, önceden fiyat alayım

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
italyanın bakımı pahalı diyenlere kapak olsun...

1. litre motul 10w-40 yağ 35tl (sana verdikleri yağı ben toptancısından 12.5tl almıştım)

2. 250ml motul 75-90 şanzuman yağı 15tl

3. aprilia yağ filtresi : 30tl

4. antifriz ekleme 10-tl

varyatör temizliği yapılırsa : 50tl

ve bunlar her 6000 bin km de... (inanmayan olursa faturası vardır)

motul ve würth bileşenler ile temizlik ve yağlama ücreti alınmıyor.

tabi bu benim yetkili servisim kadıköy motor...

honda servisi için ümraniye D&B motoru tavsiye ederim..

Farka bak abi. Aynı para alınmış ama bunda hava filtresi ve buji de değişmiş.

Ben motorumu 2. el aldım. Aldığımda 7500 kilometredeydi. Aldığımdan beri de bakımlarını kendim yapıyorum. Bence gerek yok böyle bir garantiye. Bunlar garanti adı altında servislerine para kazandırıyor başka birşey yok.

Metooo,Şu Hondayı bi sen düzelteceksin zaten :)))

yok hocam ne zincir yağı alması. Keşke alsam en az 3 ay kullanırım o yağı ben. tek sıkımlık zincir yağı olacağınızda zannetmem. Fena öptüler.
İnsanın aklına bu kadar kazık yiyeceği gelmez ki, önceden fiyat alayım

italyanın bakımı pahalı diyenlere kapak olsun...

1. litre motul 10w-40 yağ 35tl (sana verdikleri yağı ben toptancısından 12.5tl almıştım)

2. 250ml motul 75-90 şanzuman yağı 15tl

3. aprilia yağ filtresi : 30tl

4. antifriz ekleme 10-tl

varyatör temizliği yapılırsa : 50tl

ve bunlar her 6000 bin km de... (inanmayan olursa faturası vardır)

motul ve würth bileşenler ile temizlik ve yağlama ücreti alınmıyor.

tabi bu benim yetkili servisim kadıköy motor...

honda servisi için ümraniye D&B motoru tavsiye ederim..

Aynen Satonun dediği gibi yağlama ve temizlik hizmetlerinden ücret ALINMAZ...bu keyfi bir işgüzarlık aymazlık başka birşey değil...

buji ve hava filtresi takmadan (ki 8000 ana bakımın sarf malzemesi) 40 liralık malzeme ikisi ...işçilikten çakarak yükseltmişler fatırayı..resmen şişirmişler...yani 8 bin ana bakım olsaydı 140 lira ödeyecekti...

CBF150'nin 4000 bakımında yağ değişimi ve subap ayarı yapılır. Subap ayarı yapıldıysa ücret gayet normal.

CBF150'nin 4000 bakımında yağ değişimi ve subap ayarı yapılır. Subap ayarı yapıldıysa ücret gayet normal.
sübap ayarı yapılmadı

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:08 ----------

Honda Türkiye ye e-mail atıcam. Ne kadar işe yarar bilinmez ama en azından keriz olmadığımız bilinsin . Eklemek isteyenler eklesin lütfen
****yağlama ve temizlik hizmetlerinden ücret ALINMAZ...
****zincir yağı spresi kullanılıyorsa ve ücreti alınıyorsa neden zincir yağı geri kalanı müşteriye verilmiyor.
****aynı şekilde würth endüstriyel temizleyici spreyi neden verilmiyor
****(lütfen dolduralım arkadaşlar)

Geçmiş olsun :pale: bunca başından geçene rağmen daha hala garanti güven veriyo diyebiliyorsan dicek lafım yok başka :santa: ne yani sanayide eli becerikli düzgün bi usta yapsaydı şu yapılanları ve en az %50 az ödeseydin güven vermiyecemiydi motorun sana :silent:

eee Honda hayat onda :farao:

@edit : garanti demişsin düzelttim

Geçmiş olsun :pale: bunca başından geçene rağmen daha hala garanti güven veriyo diyebiliyorsan dicek lafım yok başka :santa: ne yani sanayide eli becerikli düzgün bi usta yapsaydı şu yapılanları ve en az %50 az ödeseydin güven vermiyecemiydi motorun sana :silent:

eee Honda hayat onda :farao:

@edit : garanti demişsin düzelttim

vallahi haklısın

150 cc motosikletin garanti kapsamına giren arıza yapma olasılığı %1. Bunun için de 20 liralık yağ değişimini 100liraya yaptırmak mantıksız.

150 cc motosikletin garanti kapsamına giren arıza yapma olasılığı %1. Bunun için de 20 liralık yağ değişimini 100liraya yaptırmak mantıksız.

O %1 benim başıma 2 defa geldi :) Birinde ayna, diğerinde komple kontak seti değiştirip para vermedim.

Sadece yağ değişimi ve genel bakım/kontrole 100 lira çok fazla. Tabii 4000 bakımında subap ayarı yapmamaları da ayrı bir sıkıntı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar