Ankara 125 - 250 cc Motorlu Kamp Gurubu Toplanıyor

Hürkan ve Umut. Sizi tanıdığıma çok memnun oldum dostlarım. Güzel zaman geçirdim.

Arkadaşlar konuyu açtık ancak sanırım moderasyon halen onaylamadı görünmüyor 1.5 gün oldu daha hızlı onaylasalar keşke.

Haftasonu cumartesi çıkışlı pazar dönüşlü sorgun kampı planlıyoruz. Katılmak isteyen arkadaşlar diğer konu açılana kadar burdan da yazabilirler...

Burdan moderatörlere sesleniyorum neden açtığımız etkinlik duyurusu iki gündür yayınlanmıyor !

Umut Biraz büyük yazıyla yazalımmı duyuruyu? Bulusma yerini de bahçeli evler sır cafe yapalımmı.Çayımızı çorbamızı içer sohbetimizi eder dağılırız malum haftasonu cıkıcaz birazda hazırlık yapmak gerek.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:02 ----------

SIR CAFE - BAHÇELİ EVLER
http://www.sircafe.com/

Arkadaşlar konuyu açtık ancak sanırım moderasyon halen onaylamadı görünmüyor 1.5 gün oldu daha hızlı onaylasalar keşke.

Haftasonu cumartesi çıkışlı pazar dönüşlü sorgun kampı planlıyoruz. Katılmak isteyen arkadaşlar diğer konu açılana kadar burdan da yazabilirler...

moderasyona mesaj atın..

7 gibi bahçeli sır kafede toplanacağız yarınki kamp için biraz laflayacağız gelmek isteyen olursa numaram 0542 544 4542 arkadaşlar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar