İyi d,lekleriniz için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar..
@blamir: kaza öncesi ve anını hatırlamıyorum.ama mantıken
benim çinli scooterla o yolda max hızım 50-55 km civarıdır daha
fazla olacağını sanmıyorum.
çok geçmişolsun Allah açil şifalar versin.
bende senin gibi bi kaza gecirdim ama arabaya kafadan girdim sol bilegimde platin var.
parmaklarımın bazılarında ve ayak bilegimde kireclenme oldu haraket kabiliyeti kısıtlandı yani sana tavsiyem ara sıra eklemleri alcıdayken haraket ettir.
vala çok sancılı günlerdi adına üzüldüm ist olsan gelirdim ziyaretine.
unutma eklemlerini haraket ettir bakma alcıda kalsın fln laflarına kemik bi şekilde tutunuyo ama kireclenme acılmıyo.
slm arkadaşım kazanı duydum çok üzüldüm ... aynı şekilde femur kırığını şu an bende yaşamaktayım yaklaşık bir ay önce bende talihsiz bir kaza sonucu sağ femur kemiğini kırdım benimde ayağıma çivi ve vida taktılar şu an bende koltuk değnekleri ile üzerine basmadan hareket ediyorum bakalım bayramdan sonra kontrol de dr ne diyecek... allah yardımcımız olsun .....en kısa sürede iyileşmen dileiyle sağlıcakla kal ....
slm, evet aynen öle damdan düşen arkadaşımben ameliyat olalı tam bir ay oldu fakat bende küt kırık dedikleri kırığın yanında parçalı kırıklarda vardı onları vida ile tutturdular doktorum bayramdan önce veya sonra yapacağı kontrolde yani çekilen filimlerin sonuçlarına göre basma olayına girecek sanırım birde ben sorduğumda femur kemiğinin iyileşme sürecinin altı hafta ile altı ay arasında olduğunu söledi tabi bu yaşa kemik yapısına vb gibi şeylere bağlı sanırım. bu arada benim adım cemil istanbuldayım.bu arada seninle telefonlaşmak isterrim ne de olsa kader arkadaşıyız (532 467 28 80) çaldır yeter :king: