başlangıç için mondial 150 ZC düşünüyorum yardımmm??

Motora 150 zc ile başlamış birisi olarak kesinlikle uzak dur. Şaşesi sadece bir boru o kadar geri kalan hep plastik. durup dururken hava fıltresı kırılır Egzozun ucu düşer ki egzozun devamıda yok zaten o motordada dusmustur muhtemelen degıstırmısler egzozu :) vidalar düşer yuvarlandım yokusdan asagı 100 metre o motorla ben Cise yagmuru yuzunden. Parçasıda biraz tuzlu diye hatırlıyorum Ama gidişi çok güzel köpek gibi çekiyor meret. ama kaporta kalitesi yüzünden KESİNLİKLE uzak dur.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Uzak dur o fiyata 2.ci el temiz bi cup al lifanın cupunu tavsiye ederim

kesinlikle uzak dur kardeşim bu zc den bende de vardı başlangıç olarak ortadan ikiye ayrıldı motor git bi 100 lük motor al veya başka bir sukuter buna emin ol :queen::pr:

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:00 ----------

activa yı cok zorlama ama dikkat et cekiyo gidiyo diye zorlarsan biraz cık :thumright tuzlu gele bilir metal kasalı olanlardan korkma cok sağlam dırlar..

zat ve zc den uzak dur. Başlangıç olarak da mash işini görür diye düşünüyorum ama çin malı bu motorlar nerede ne sıkıntı çıkar kestiremezsin. Biraz kalite dersen hondanın activaları işini fazlası ile görür ama tip yok o da ayrı bir mevzu. :)

kesinlikle uzak dur kardeşim bu zc den bende de vardı başlangıç olarak ortadan ikiye ayrıldı motor git bi 100 lük motor al veya başka bir sukuter buna emin ol :queen::pr:

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:00 ----------

activa yı cok zorlama ama dikkat et cekiyo gidiyo diye zorlarsan biraz cık :thumright tuzlu gele bilir metal kasalı olanlardan korkma cok sağlam dırlar..

pardon eklemeyı unutmusum :D Arkadasım anayolda gıderken sase kırılmıstı : Allahtan tam donmek uzereyken olduydu her yerı ayrı oynuyor o motorn

Oda bir seymi giderken ön teker arka tekeri kovalıyordu ..

Scooterların plastikleri dandik biraz köylü cg lerden verelim plastik parcaları daha az

çin malı tüm scooterlardan uzak dur.. hangisi olursa olsn.
onun yerine düzgün bir motosiklet al. hatta mondial kanuni köylü bile alsan. scoterlerdan kat ve kat daha saglamdır..
sıfır 150 mash aldı komşu 5 bin km yaptı 5 ayda tüm plastikleri kırık civataları düşüyor. bozuk yola gelmiyor. sacma sapan yolda bırakıyor. 2.500 filan almıştı
800 liraya sattı 6. ayda secim senin..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar