bisikletemi takacan :queen:
bendim abi acaba o yerin telefon numarası varmıya bana biri msj göndermişti sen miydin,bnm msj lar dolmuş gönderemiyomuşum yeni fark ettim,sileyim derken hepsi gitti :cherry:
adamın ismini bilmem numarasını buldum,ne kadar güvenli dersen babama güvenmem,ayrıca söyledigi fiyatlar biraz uçuk oluyo az bi pazarlıkla yarıyarıya düşebiliyo,0532 2942228 ara bi konuş nasıl işine geliyosa,gebze/çayırovada bu vatandaş,biz iki adet aldık bi sorun yaşamadık,orada çalıştırıp test gibi bi imkan yok,adam sorun çıkarsa getir degişirim gibi söylemleri var,biz cup u verip fark vererek scooter motoru aldık sorun çıkartmadı,dedigim gibi gelip almak en mantıklısı sen bilirsin artık benden bu kadar:cherry:bendim abi acaba o yerin telefon numarası varmı
çok sağol abi adamı bir arayalım kafama yatarsa alırız(adamı arayıp ne demeliyim tüm tesisat derken akü filan varmıydı siz aldığınızda)adamın ismini bilmem numarasını buldum,ne kadar güvenli dersen babama güvenmem,ayrıca söyledigi fiyatlar biraz uçuk oluyo az bi pazarlıkla yarıyarıya düşebiliyo,0532 2942228 ara bi konuş nasıl işine geliyosa,gebze/çayırovada bu vatandaş,biz iki adet aldık bi sorun yaşamadık,orada çalıştırıp test gibi bi imkan yok,adam sorun çıkarsa getir degişirim gibi söylemleri var,biz cup u verip fark vererek scooter motoru aldık sorun çıkartmadı,dedigim gibi gelip almak en mantıklısı sen bilirsin artık benden bu kadar:cherry:
aküsüne varana kadar deil cnm:cherry:motor,eletrik tesisatı ekzos,yanlış hatırlamıyosam 230 gibi bişey ödemiştik,halk pazarı gibi bi dükkan,raflarda istemedigin kadar incık cıncık malzeme var seç seç al:cherry:çok sağol abi adamı bir arayalım kafama yatarsa alırız(adamı arayıp ne demeliyim tüm tesisat derken akü filan varmıydı siz aldığınızda)
tamam abi ilgilendiğin için teşekkürleraküsüne varana kadar deil cnm:cherry:motor,eletrik tesisatı ekzos,yanlış hatırlamıyosam 230 gibi bişey ödemiştik,halk pazarı gibi bi dükkan,raflarda istemedigin kadar incık cıncık malzeme var seç seç al:cherry:
aküsüne varana kadar deil cnm:cherry:motor,eletrik tesisatı ekzos,yanlış hatırlamıyosam 230 gibi bişey ödemiştik,halk pazarı gibi bi dükkan,raflarda istemedigin kadar incık cıncık malzeme var seç seç al:cherry:
kanuni cup motoruydu,eksigi yoktu kardeş,marş motoru ,karbürotör,sorunsuz çalışırdık,ancak dedigim gibi en saglıklısı gidip seçmek,eksigi varsa kendin tamamlayacaksın,pazarlıgıda saglam yapmakta yarar var bazen muazzam inebiliyolar.Fiyatı iyiymiş acaba motorda marş motoru varmıydı birde hangi markaydı acaba
Tanımıyorumda yapmak istediğimiz şeyler aynı herhalde zaten rambomert arkadaşımız aklıma soktu şu cup motorunu yoksa başka motor araştırıyordumrambomerti tanıyonmu :queen:
rambomerti tanıyonmu :queen:
aynı debriyajlı gibi devirli vites yükseltip alçaltırsın,sadece çekmen gereken bi manet yok..