Merhaba keeway arn 125 sakarya

Merhabalar ben sakaryadan
keeway arn 125 alacağım yakıt durumu nasıl nelere dikkat etmeliyim ?

Not: başka bir motor alamayacağım için bu motoru alıyorum.

ismim mehmet emin yaşım 16 ilk motorum olacak inşallah bide cup motor tarzında elektrkli bisikletim vardı herkeze selamlar :)

abi burda okula gidip gelirken sokak arası olduğu için hiç polis yok zaten çarşıya falan elektrikli bisikletle gidicem olmaz mı acaba zaten yeni yaşıma ağustosun 24 ünde gircem 17 ye girdiğim ikinci gün ehliyet almaya başvurcam motoru da yaklaşık 1 ay falan sonra alıcam. :)

F54

ya sokak arasında bi çocuğa çarparsan ne olacak...

F54

Bende motor kullanmayı biliyorum ama öküz ün teki bana çarptı düşürdü
Sana da bi öküz çarpmayacağını nerden biliyorsun

mLh

Sabır herşeyin ilacıdır :cherry: Sabret koy cebine ehliyetini -ki o zaman kadar belki bütçeni daha iyi bir yere çekebilirsin, o zaman alırsın motorunuda.

sbr

abi burda okula gidip gelirken sokak arası olduğu için hiç polis yok zaten çarşıya falan elektrikli bisikletle gidicem olmaz mı acaba zaten yeni yaşıma ağustosun 24 ünde gircem 17 ye girdiğim ikinci gün ehliyet almaya başvurcam motoru da yaklaşık 1 ay falan sonra alıcam. :)

birazdan sana sorarlar, neden 17ye girdiğin ilk gün değilde 2. gün diye??

doğru diyosun abi

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:28 ----------

Bende motor kullanmayı biliyorum ama öküz ün teki bana çarptı düşürdü
Sana da bi öküz çarpmayacağını nerden biliyorsun

haklısın abi

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:29 ----------

Sabır herşeyin ilacıdır :cherry: Sabret koy cebine ehliyetini -ki o zaman kadar belki bütçeni daha iyi bir yere çekebilirsin, o zaman alırsın motorunuda.

doğru abi fazla acele etmiyeyim

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:32 ----------

:D :D :D evet abi :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar