Ankara 125 - 250 cc Motorlu Kamp Gurubu Toplanıyor

Merhaba Arkadaşlar Ankara 125-250 cc Motosikletli Kamp Gurubu Önceki Katılımcıları ve yeni KAtılmayı düşünenler için Toplanıyor

Yer : Gölbaşı Mogan Park
Tarih : 20/07/2013 Cumartesi
Saat : Akşam 20:00

Arkadaşlar yeni katılımcı arkadaşlarla tanışma ve bayramda nereye gideceğimiz ve eksik mazeme temini başlıca konularımız olacaktır.Tüm katılımcıları bekliyoruz.Katılacak arkadaşlar lütfen belirtsin saygılar.

Sanırım tek ben geliyorum nerde bizim iki teker müdavimleri ?? :thumright

+1 :cat:

Abi büyük ihtimalle katılamayacağım. Haftasonu için farklı planlarım var.

Sonuçta planlama niteliğinde bir toplantı olacak. Daha merkezi bir yer seçilebilirdi.

Yahu sanki ben yukarıya kimler gelmiyecekse yazsın dedim ha bir gelecek yazmış 10 gelmeyecek. :silent:
Neyse umarım biraz katılım fazla olur.Fabrisio merkezde biryer secebilirdik lakin biz illa toplantı için bile olsa gidiş geliş 30 km yol yapıcaz dostum,yoksa ertesi gün işimiz ras gitmiyor :) Şaka biyana ,göl kenarı olması, trafik ve ulasım sorunu olmamması birde eline çayını alıp gölü seyretme keyfi bizi oraya bağlıyor.(Tabi İsmi Lazım Değil Bazıları Olta Atmaya da Bayılıyor) :)

Sonuçta planlama niteliğinde bir toplantı olacak. Daha merkezi bir yer seçilebilirdi.

Dostum hem gidiş gelişi keyifli oluyor hem de gece 2ye kadar mogan parkın açık olması sebebiyle göl kenarında sohbet etmesi çay içip çekirdek çitlemesi güzel oluyor. Eğer katılmak istersen memnun oluruz tanışmak isteriz.

Cafe'de restoranda toplantı yapmak bana biraz suni ve motosikletin özgürlük hissine ters geliyor

ayarlayacağınız toplantılara cc, vb gibi kota koyacaksanız burda duyurmamanızı öneririm..ha bi buluşma için niye cc kotası koydunuz o da anlaşılır değil ya neyse...

Yahu sanki ben yukarıya kimler gelmiyecekse yazsın dedim ha bir gelecek yazmış 10 gelmeyecek. :silent:
Neyse umarım biraz katılım fazla olur.Fabrisio merkezde biryer secebilirdik lakin biz illa toplantı için bile olsa gidiş geliş 30 km yol yapıcaz dostum,yoksa ertesi gün işimiz ras gitmiyor :) Şaka biyana ,göl kenarı olması, trafik ve ulasım sorunu olmamması birde eline çayını alıp gölü seyretme keyfi bizi oraya bağlıyor.(Tabi İsmi Lazım Değil Bazıları Olta Atmaya da Bayılıyor) :)

Ya arkadaşlar, merkezi bir yerde buluşuruz. Akabinde ister 50km ister 500km gideriz. Madem küçük çaplı bir aktivite yapacağız, birlikte yapalım. Maksat bir araya gelmek, tanışmak ve plan yapmak. Şimdi Ankara'nın en batı noktasından (Batıkent) çıkıp en doğu noktasına (mogan) tek başıma gitmek istemem.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:02 ----------

Dostum hem gidiş gelişi keyifli oluyor hem de gece 2ye kadar mogan parkın açık olması sebebiyle göl kenarında sohbet etmesi çay içip çekirdek çitlemesi güzel oluyor. Eğer katılmak istersen memnun oluruz tanışmak isteriz.

Cafe'de restoranda toplantı yapmak bana biraz suni ve motosikletin özgürlük hissine ters geliyor

Umut dostum, ben de aynı görüşteyim. İlla kafe veya restoranda buluşmamız şart değil. Bir saat belirlenir. O saatte Ankamall önünde buluşur birlikte gideriz. Ben de senin gibi değerli dostlar edinmeyi çok isterim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:04 ----------

ayarlayacağınız toplantılara cc, vb gibi kota koyacaksanız burda duyurmamanızı öneririm..ha bi buluşma için niye cc kotası koydunuz o da anlaşılır değil ya neyse...

Erhancım, arkadaşların cc kotası koyduklarını sanmıyorum. Maksat tanışmak ve muhabbet ise biz de çok gaz açmadan gruba uyum sağlarız. Ne dersin?

Küçük cc sahipleri olarak şehir dışına yaptığımız gezilerde daha rahat hareket imkanımız oluyor. Genel olarak hız bandımız yakın olduğu için büyük cc sahiplerine de haksızlık olmuyor ve daha keyifli yol alınıyor. Buna bir gariplik olduğunu düşünmüyorum. Buluşmaya bir kota yok yani mesela hakan arkadaşımızın 1200 banditi var ve ilk buluşmamıza geldi ve kampımıza da katıldı. Önemli olan niyet. Bizi yanlış anlamanızı istemem

---------- Post added at 23:23 ---------- Previous post was at 23:21 ----------

Umut dostum, ben de aynı görüşteyim. İlla kafe veya restoranda buluşmamız şart değil. Bir saat belirlenir. O saatte Ankamall önünde buluşur birlikte gideriz. Ben de senin gibi değerli dostlar edinmeyi çok isterim.

Dostum ben de yenimahalledeyim, buluşur birlikte gideriz istersen ben de yalnız gitmemiş olurum. Katılmak isteyen herkese kapımız açık, bizim düşük süratlerimize uyum sağlayabildiğiniz takdirde :) tabi ki birlikte aktiviteler yapabiliriz. Zaten amaç eğlence olsun sohbet olsun motosiklet de buna aracı oluyor işte :) Cumartesi akşam planlayıp pazar günü bi karagöl turu yapmak istiyoruz gelen arkadaşların da fikirleri önemli tabi

Dostum ben de yenimahalledeyim, buluşur birlikte gideriz istersen ben de yalnız gitmemiş olurum. Katılmak isteyen herkese kapımız açık, bizim düşük süratlerimize uyum sağlayabildiğiniz takdirde :) tabi ki birlikte aktiviteler yapabiliriz. Zaten amaç eğlence olsun sohbet olsun motosiklet de buna aracı oluyor işte :) Cumartesi akşam planlayıp pazar günü bi karagöl turu yapmak istiyoruz gelen arkadaşların da fikirleri önemli tabi

Peki Umut. Birlikte gidersek daha iyi olur. Tam tarih ve saat konusunda anlaşalım.

Erhancım, arkadaşların cc kotası koyduklarını sanmıyorum. Maksat tanışmak ve muhabbet ise biz de çok gaz açmadan gruba uyum sağlarız. Ne dersin?

üstad başlıkta cc belirtildiği için dedim...ben çıktğım turu cumartesi ankara ya dönerek bitiriyorum, halim, takatim lursa angaraj2ın iftar artı sahur organizasyonu var oraya gidebilirim..

Küçük cc sahipleri olarak şehir dışına yaptığımız gezilerde daha rahat hareket imkanımız oluyor. Genel olarak hız bandımız yakın olduğu için büyük cc sahiplerine de haksızlık olmuyor ve daha keyifli yol alınıyor. Buna bir gariplik olduğunu düşünmüyorum. Buluşmaya bir kota yok yani mesela hakan arkadaşımızın 1200 banditi var ve ilk buluşmamıza geldi ve kampımıza da katıldı. Önemli olan niyet. Bizi yanlış anlamanızı istemem

Bana da iyi oldu, 200 km sonrası tekrar fullediğimde büyük bir sürprizle karşılaştım, sadece 47 TL aldı gezi dönüşü sizinle sürdükten sonra fulleyince :) Gezi dönüşü fulledikten sonra sıkarak kullandım Ankara içinde, 150 km sonra fullediğimde ne kadar aldığını söylemeyim banlanırız yasa var kanun var :pl:

üstad başlıkta cc belirtildiği için dedim...ben çıktğım turu cumartesi ankara ya dönerek bitiriyorum, halim, takatim lursa angaraj2ın iftar artı sahur organizasyonu var oraya gidebilirim..

Hadi hayırlısı, çok imrendim valla tek başına helalin var Erhan Abi.

Bana da iyi oldu, 200 km sonrası tekrar fullediğimde büyük bir sürprizle karşılaştım, sadece 47 TL aldı gezi dönüşü sizinle sürdükten sonra fulleyince :) Gezi dönüşü fulledikten sonra sıkarak kullandım Ankara içinde, 150 km sonra fullediğimde ne kadar aldığını söylemeyim banlanırız yasa var kanun var :pl:

47 lira süper rakam kaldı ki hiç gazlamadın değil :) Adam varmış çekmiş kenara yakmış sigara bizi bekliyor :D

Umut acıklamaların için teşekürler dostum aksam hiç forum a bakmamıştım ne oldu bitti haberim yoktu.Erhan arkadaşım birazda doğal olarak benim koyduğum başlığı yanlış anlamış,o konuya girmiyeceğim sen zaten en güzel şekilde izah etmişsin.
YANLIZ BİRŞEYİ SÖYLEMEKTE FAYDA VAR,BİZİM BÜTÜN KONU FALİYET BAŞLIKLARIMIZ BU BAŞLIK ALTINDA OLACAKTIR.BİZİ FORUM ÜYELERİ YANLIŞ ANLAYA BİLİR FAKAT DİNLEMEK İSTEYENE BİZ VE DURUMDAN HABERDAR FORUM ARKADAŞLARIMIZ GEREKLİ ACIKLAMAYI YAPACAKTIR.Biz aynı zamanda çiftler kampı ekibiyiz,yani olay çiftler kampı ile başladı ve öylede devam edicek.Biz eşimizle kızarkadaşımızla gezilere katılmaya özen gösteren bir gurubuz,diğer katılımcıların da bu çift ruhunu taşımasını tercihediyoruz.Ama bu aynızamanda yanlız gelirseler aramıza almayız,büyük motorla gelirlerse aramıza almayız anlamına gelmiyor.İki adet çok değerli insanla tanıştık ( Hakan ve Berkay)onları her etkinliğimizde görmekten çok memnun oluruz ve olacağızda ve bu kişiler ne kız arkadaşlarıyla gelebildi nede motorları küçüktü. Bizim daha önceki ve bundan sonraki paylasımlarımızı inceleyen her forum üyesi buna hak verecektir.
Bizim katı sınırlamamız nedir hemen söyleyim bu sınırlama forum a uymuyorsa moderatörler üyeliğimizi iptal edebilirler.
1) Saygısızlık , seviyesizlik ve taşkınlık yapan insanlar.
2)Gurup sürüşlerine uyum sağlamayarak gurubu ve kendini tehlikeye atan insanlar.
3)Din,dil,ırk,meshep,renk,cinsiyet ayrımı yapan insanlar.
4)Ben herşeyi bilirim diyen insanlar.
5)Motosikletini Haymana , Bala Hattı dolmusu gibi ışıklarla donatıp ,teyip takıp , kaskını kafasının ucunda emaneten taşıyan hatta kask bile takmayan insanlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar