Umut acıklamaların için teşekürler dostum aksam hiç forum a bakmamıştım ne oldu bitti haberim yoktu.Erhan arkadaşım birazda doğal olarak benim koyduğum başlığı yanlış anlamış,o konuya girmiyeceğim sen zaten en güzel şekilde izah etmişsin.
YANLIZ BİRŞEYİ SÖYLEMEKTE FAYDA VAR,BİZİM BÜTÜN KONU FALİYET BAŞLIKLARIMIZ BU BAŞLIK ALTINDA OLACAKTIR.BİZİ FORUM ÜYELERİ YANLIŞ ANLAYA BİLİR FAKAT DİNLEMEK İSTEYENE BİZ VE DURUMDAN HABERDAR FORUM ARKADAŞLARIMIZ GEREKLİ ACIKLAMAYI YAPACAKTIR.Biz aynı zamanda çiftler kampı ekibiyiz,yani olay çiftler kampı ile başladı ve öylede devam edicek.Biz eşimizle kızarkadaşımızla gezilere katılmaya özen gösteren bir gurubuz,diğer katılımcıların da bu çift ruhunu taşımasını tercihediyoruz.Ama bu aynızamanda yanlız gelirseler aramıza almayız,büyük motorla gelirlerse aramıza almayız anlamına gelmiyor.İki adet çok değerli insanla tanıştık ( Hakan ve Berkay)onları her etkinliğimizde görmekten çok memnun oluruz ve olacağızda ve bu kişiler ne kız arkadaşlarıyla gelebildi nede motorları küçüktü. Bizim daha önceki ve bundan sonraki paylasımlarımızı inceleyen her forum üyesi buna hak verecektir.
Bizim katı sınırlamamız nedir hemen söyleyim bu sınırlama forum a uymuyorsa moderatörler üyeliğimizi iptal edebilirler.
1) Saygısızlık , seviyesizlik ve taşkınlık yapan insanlar.
2)Gurup sürüşlerine uyum sağlamayarak gurubu ve kendini tehlikeye atan insanlar.
3)Din,dil,ırk,meshep,renk,cinsiyet ayrımı yapan insanlar.
4)Ben herşeyi bilirim diyen insanlar.
5)Motosikletini Haymana , Bala Hattı dolmusu gibi ışıklarla donatıp ,teyip takıp , kaskını kafasının ucunda emaneten taşıyan hatta kask bile takmayan insanlar.