Amaç hizmet etmekse kafana göre yap-boz yapmazsın. Metrobüs kapasitenin üzerinde hizmet veriyorsa demek ki ihtiyaçları yanlış hesaplamışlar.
ihtiyaçların yanlış hesaplanması diye bir şey yok. hizmet basamak basamak yapılır. siz kolay sanıyorsunuz bu işleri ama maalesef öyle kolay değil.
Belediye başkanı Cehapeli olsaydı, şimdi kimbilir neler saydırıyordunuz;
- Biz zamanında demiştik, bu cehape zihniyeti bizi anlamadı
- Senin, benim paramı israf ediyorlar, yazıktır, günahtır.
- Millet aya gideli 50 sene oldu, bizim belediye başkanı hala yap boz oynuyor.
- Zaten neyi doğru hesapladılar ki bugüne kadar, geleceği göremiyor bunlar, milli servet boşa harcanıyor.
bla bla bla...
ihtiyaçların yanlış hesaplanması diye bir şey yok. hizmet basamak basamak yapılır. siz kolay sanıyorsunuz bu işleri ama maalesef öyle kolay değil.
halka hizmet edip İstanbul gibi ülke büyüklüğünde bir şehri modernleştirecek ve hayatı kolaylaştıracak projeleri olan chp de olsa desteklenir. fakat chp nin şehirleşme ve kalkınma projesi var mı bir sor bakalım chp genel başkanlığına. olmadığını göreceksin.
Mesela Ankara'da Murat Karayalçın, kafası hiç çalışmadığı için Batıkent Metrosu ile Ankaray Hafif Raylı Sistemi'ini aynı dönemde yaptı. Halbuki basamak basamak yapsaydı ya... Hay Allah...
Adama "beş senede iki hattı bitiremedi" diye demediğimiz kalmadı zamanında, sonra şükür ki Gökçek geldi, Karayalçın'ın değerini anladık. Şimdi Gökçek müthiş şehircilik anlayışıyla harikalar yaratıyor.
Mesela Ankara'da Murat Karayalçın, kafası hiç çalışmadığı için Batıkent Metrosu ile Ankaray Hafif Raylı Sistemi'ini aynı dönemde yaptı. Halbuki basamak basamak yapsaydı ya... Hay Allah...
Adama "beş senede iki hattı bitiremedi" diye demediğimiz kalmadı zamanında, sonra şükür ki Gökçek geldi, Karayalçın'ın değerini anladık. Şimdi Gökçek müthiş şehircilik anlayışıyla harikalar yaratıyor.
Zamanında gençlik parkını ilk olarak metro için kazdıran Ali Dinçere güzergah için karşı çıkanlardan biriydi sevgili melih abimiz...canım karayalçın dönemine hiç girme.
arzuladığınız öyle bir belediyecilikse zaten hiç konuşmayalım.
hayır bilmesek!
canım karayalçın dönemine hiç girme.
arzuladığınız öyle bir belediyecilikse zaten hiç konuşmayalım.
hayır bilmesek!
Mutlaka eksiklikleri vardır ama ben Karayalçın döneminde belediye hizmetleri adına anormal bir olumsuzluk hatırlamıyorum (bakanlıklardaki ışıklar felaketti ona diyecek lafım yok).
Adam hakkında zamanında atıp tuttuk ama iki hat da onun eseri, doğruya doğru.
o zamanlar ankara'da mıydın bilmem de ben en akıl baliğ halimle ankara'daydım.
detaya girmek istemiyorum ama zorlarsan girerim de
gerçekten özlediğiniz o belediyecilikse bende kalmış bir cimcik inandırıcılığınızı da an itibariyle kaybettiniz demektir.
bunun ideolojik bir zıtlaşma olduğundan artık çok eminim.
o zamanlar ankara'da mıydın bilmem de ben en akıl baliğ halimle ankara'daydım.
gerçekten özlediğiniz o belediyecilikse bende kalmış bir cimcik inandırıcılığınızı da an itibariyle kaybettiniz demektir.
Tartışalım diyecem de senin tevellüt tutmuyor....o zamanlar ankara'da mıydın bilmem de ben en akıl baliğ halimle ankara'daydım.