F1 Led Stop Montajı Salcano Wolf125 (Çakarlı)

Öncelikle herkese merhaba :)
Ne zamandır aklımda olan f1 stop lambasını bugün fırsat bulunca hallettim.
Lambayı görmüşsünüzdür oto aksesuarcılarda 20tl'ye aldım ben.2 giriş var 1-normal yanıyor 2-çakar şeklinde yanıyor. Topcase ledleri için zaten park ve frenden kablo çekmiştim fazla kurcalamaya gerek kalmadan buna devrettim. Parkta normal yanıyo frene basınca çakar yapıyor. Düğme koymayı düşünüyorum. Siste falan çakarları açarım diye.
Yalnız çalıştığım için yapım aşaması pek yok(fazla zor olmadı zaten)
yj37.jpg

q5z0.jpg

8re7.jpg

tnn2.jpg

6qxm.jpg

extra:bounce:
eyb0.jpg

oree.jpg

Video çekip koyarımm yakında.:)

guzel uygulama olmus frene basınca cakar olması daha ıyı olmus normalı yasak cunku :)

F1 stopların yeni hali:queen:
Arka kutuyu değiştirince lambanın yerini değiştirmek zorunda kaldım. Arkadaşın tavsiyesiyle cam silikonuyla yapıştırdım oraya. Sağlam oldu kopma ihtimali yok gibi.
Bu şekilde daha bi güzel oldu gibi geldi bana. Kutuya da led çekerim belki yakında:)

wk77.jpg

bzo6.jpg

yyqp.jpg

vep1.jpg

2. uygulama kesinlikle daha güzel. Led çekmeyin yanına bence. Görüyorum yollarda, adam sola sağa her yeri led ile doldurmuş... Pavyon motoru gibi :mrgreen:

Kutudaki kırmızı yere koyabilirim belki (sonra) abartma niyetinde değilim dediğinize katılıyorum fazlası hoş değil.

Aynısı Çakar olarak fazerda gördüm göz alıyor ama fren için ideal eline sağlık

Ahh benim elimden neden böyle şeyler gelmiyor dediğim zamanlardayız şuan :) Ellerinize sağlık harika olmuş çok beğendim. Kafamda uzun zmandan beri düşündüğüm birşey aslında vakit olursa birgün bende uğraşıcak nasip, kısmet bakalım :)

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
bir zamanlar bende yapmıştım :bounce:

beklerim acelem yok derseniz 4 dolar aliexpress de var ücretsiz kargo .Geçen kış 5 tane getirttik arkadaşlar ile kullanıyoruz güzel ürün.

F1 stop lambası almıştım montajını yapacağım kabloları nereye bağlıyordk kısaca anlatabilecek varmı ?

LddYYZ.jpg

PvvYYd.jpg

Son düzenleme:
Merhaba,

Güzel gözüküyor fakat iki stop da kırmızı olunca güzel gözükmüyo bence.
Ben de beyazını almayı düşünüyorum.
Sağ ve soluna da elli kuruş büyüklüğünde iki tane çakarlı led takıp daha güzel bir görüntü elde edeceğimi düşünüyorum.

Selamlar.

Canta demiri orjinal stopların görünürlügünü azaltıyor plakanın oraya bir yere montajını yaparsak görünürlügümüz artar fren lambasıda iyi bir sey ,

3 kablo var ; -,devamlı yanan için + , yanıp sönen için +
Motorun orjinal arka lambasına da zaten bu 3 kablo gelir renklarden tespiti yapamıyorsanız en kolay yöntem deneme yanılmadır, Ürün led olduğu için tek yönlü çalışır zaten zarar vereceğin bi durum olmaz. Kısa devre yapıp sigorta attırmayın yeter

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar