rodajı tamamladınız mı?
alır almaz 120 yapmaya çalıştıysanız o motor daha zaten 120yi geçmez:king:
valla kardesim kanuni gv170ye ön dişli 15mis 17 yaptım motor acılıverdi yaw 140 yapyo şimdi 4vites 120 yapyo süper oldu walla saol dişli yardımın için kardeşimm:bestmt::flower:550 km motor rodajının yarısını tamamlamaz. 1000 km de belli etmeye başlar kendini. Fakat sen daha şimdiden motorun belinden suyu çekmişsin. Benim motor 200 cc 2000 km den sonra son hıza ulaşmaya başladı. Çok aceleci davrnmışsın.
170 silindir ama beğenmekten deil 125 silindir 130 yapyo bu 170 silindir 120 onun için diyom bide 150lik seyhan geçince deli oldum
170 silindir gemi motoru yok hocam daha ne yaptın? "CC" demek istediğini anlıyorumÇan-çinlerdeki göstergelere inanma, frenlere güvenme, motora da fazla yüklenme.. Böylelikle hem kendi hemde motorunun sağlığını korumuş olursun. 120 km fena bir hız değil bence.
aynen kardeşim gt lerde var bu sorun hepsi aynı 120 varıyor dayanıyor torku cok iyi ön dişli 17 olunca motor cok rahatladı 135rahat yapyo duz yolda zorlanmadan daha süpap ayarı fln yok bide arka 39 diş onada 38 mi yapsam onu düsünüyomm:silent:Kanuninin bu seneki modellerinde genel olarak bu sorun var! son hızlar düşük. gt 170 modeli de 170cc ama son hızları düşük ancak motorların torkları çok iyi. Yani yokuş falan dinlemez bi üst vitese salla dedirtir. Ama son hız konusunda sıkıntı... Devirin diğer motorlara göre çok çabuk yükselmesi falan hepsi bu torkun etkisi![]()
Motordan memnunmusun bari titreme falan ne alemde sele sürüş vs?
geçmiş olsun motorun içine etmişsin550 kmde daha sinir etti benı motor ya daha yeni aldım işte bu kanuninin yeni çıkardığı model gv170 ama şöyle 4viteste 11.5 devire gelyo 5vitesde 10devire bile gelmiyo 9 ve 9. 5 çivarında öyle duruyor asğıya basyom yine aynı tam yakmalık motor ya sinir eetti walllaa:jocolor: