Merhabalar arkadaşlar. Bugn itibariyle makineyi 10.000 km ye çıkardım

Orjinaline geri dönebilecek şekilde oyanamadığım hiç biyeri kalmadı. Karbirötr farklı arka ve ön dişli farklı lastikler farklı Ek olarak yağ soğutucu ve Hava filitresinin oraya kendim elektronik bi icat yaptım 4 tane pervaneden oluşan gazın tepksine göre çalışan bi sistem. Bu motosikletin ısınma sorunu yok o sadece rodaj süresinde oluyor. Bundan şikayetçiyseninz önündeki radyatör görünümlü şeyin üstünden kornaları sökün. Çok fazla sıkıştıryorsanız yağ soğutucu kullanın. Shell in oktan97 benzinini kullanırsanız çabucak bitirir. Ön fren balataları çok adi değiştrmediğniz sürece ses kesilmycektir. Ben fren merkezni değiştrdim çift kaliperli şu an üstünde olan. Subap ayarını kafasına göre yapan ustalar var ama orjinali Emme:0.25 Eksoz:0.50. Debryajı ısındığı zaman boşluk yapıyor onunda sebebi debryaj balatasının yayları sıcağı gördüğü zaman gevşiyor imkanınız varsa o yayları başka yaylarla değiştirin. Motosikletin kahrettiren kötü yanları yok herşeyi düzelebiliyor. Ben şu an sorunsuz bir şekilde biniyorm. Hız yapmaya çalışan arkadaşlar bahsettiğimz motosiklet 1300 cc 4 silindirli suzuki hayabusa değil 150cc tek silindirli bir motosiklet ama ben bunun canını okuyacğm diyorsanız;
Arka dişli: 40T
Ön dişli: 16T
Püskürtmeli bir karbiratör
Arka lastiği mutlaka değiştirin (michellin i tavsiye ederim)
NGK nın iyi bir bujisi (iridiuma boşuna para vermeyin tek silindirli bir motosikltte işe yarayacğnı sanmıyorum)
Hava Filitresini rüzgar alacak biçimde yeniden konumlandırın (Ama komple söküp atmayın)
Yağ soğutucu radyatör (Bunun için elinizde çeşitli imaknlarınız ve teknik bilgiye ihtiyacınız var)
Çakma radyatörün üstündeki kornaları ordan söküp başka biyere mont edin. (hemen üst tarafında gidonun altında güzel biryer var)
Motosikletimin orjinalliği çokta muhim değil diyorsanız 0.05mm üst kapağı taşlatabilirsiniz. ( Ben taşlatmadım)
133 den yukarsını ben göremedim. Düzdede 125 filan belki yapmışımdır...
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:14 ----------
http://imageshack.us/photo/my-images/138/x67k.jpg/
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:34 ----------