Depo Göçüğü Hakkında

Arkadaşlar şerefsizin biri motorsikletimin deposuna yumruk atmış ve hafif bir göçük var depo da bu göçük düzelir mi sanayi de kaportaclıarda biraz araştırdım düzelir ama boyası kalkar diyorlar bende boyası kalksın istemiyorum zira yaptırmam daha iyi bir kaç ustada orjinal yetkili servislerde renault vs gibi yerlerde vakumlu alet olduğunu zarar vermeden düzelttiğini söyledi.Daha önce başına böyle birşey gelen var mı bana yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar?

Motosikleti
Fazer8 abs
vakum yaptırmak için araçların servisine gitmene gerek yok. 3 ise servis adı altında 5 alırlar. tanıdık vasıtasıyla iyi bir kaportacıya gidersen oda vakumla çekme yapar ve boyada kesinlikle kalkma olmaz. ben araba ile kaza yaptım adam vakumla düzeltti satarken hyundai servis dahi anlayamadı.

vakum yaptırmak için araçların servisine gitmene gerek yok. 3 ise servis adı altında 5 alırlar. tanıdık vasıtasıyla iyi bir kaportacıya gidersen oda vakumla çekme yapar ve boyada kesinlikle kalkma olmaz. ben araba ile kaza yaptım adam vakumla düzeltti satarken hyundai servis dahi anlayamadı.

Sanayi de kaportacılara gittim boyaya zarar verir dediler acaba uğraşmak mı istemediler

Motosikleti
Fazer8 abs
keşke resimler olsaydı arabanın kapısını gösterirdim sana
özellikle tanıdık vasıtasıyla git dedim. deyyus uğraşmak istememiştir amaan el kadar göçük 10 lira içinmi uğraşacam demiştir. ama emin ol iyi vakumlarsa boya imkanı yok kalkmaz.

eski tip kaportacılar değilde araç temizlik merkezleri gibi yerlerde daha çok vakum olabilir. gogle ye yazsan ordan bile bir iki dükkan bulabilirsin bence.

keşke resimler olsaydı arabanın kapısını gösterirdim sana
özellikle tanıdık vasıtasıyla git dedim. deyyus uğraşmak istememiştir amaan el kadar göçük 10 lira içinmi uğraşacam demiştir. ama emin ol iyi vakumlarsa boya imkanı yok kalkmaz.

bu vakum aleti nasıl birşey ısınıp çekiyor yoksa süpürge makinesi gibi havayı mı çekiyor

Motosikleti
Fazer8 abs
silikonla yapıştır çek yapıyor bildiğim kadarı ile googleye yazarsan çok sayıda video bulabilirsin.

krk

Gocugu vakumla cekme islemine opucuk denir. Her kabortaci yapamaz, ayri bir makinasi var. Eger sanayi ile icli disli degilsen bulamazsin ama ozellikle araba meraki olan bir arkadasin varsa onla sanayiye git ustalari bulmana yardimci olur

Gocugu vakumla cekme islemine opucuk denir. Her kabortaci yapamaz, ayri bir makinasi var. Eger sanayi ile icli disli degilsen bulamazsin ama ozellikle araba meraki olan bir arkadasin varsa onla sanayiye git ustalari bulmana yardimci olur
Yetkili servislerde oluyormuş o alet araştırıyorum tanıdık bulursam hallolacak gibi

gecen arabamı bi ustaya göturdum kaportacıya gayet guzel yaptı memnun kaldım bı ara sor yapabilirmi diye seyrantepe otosanayide

'' eski oto sanayi sitesi huzur mah. arıkan caddesi. 0531 881 52 49 mürsel akkaya '' gecen bi arkadas gelmiş amansor kulesi kyapmıssın reno 9 mehmet adı dersen yardımcı olur milletin 70 - 80 dedigini 40 tl ye gayet guzel yaptırmıstım .

gecen arabamı bi ustaya göturdum kaportacıya gayet guzel yaptı memnun kaldım bı ara sor yapabilirmi diye seyrantepe otosanayide

'' eski oto sanayi sitesi huzur mah. arıkan caddesi. 0531 881 52 49 mürsel akkaya '' gecen bi arkadas gelmiş amansor kulesi kyapmıssın reno 9 mehmet adı dersen yardımcı olur milletin 70 - 80 dedigini 40 tl ye gayet guzel yaptırmıstım .
Çok teşekkürler kardeşim arayacam.

Eğer çok rahatsız etmiyorsa yaptırma derim. Vakumla düzeltildiğinde dış yüzeydeki boyaya zarar vermese bile deponun içindeki astara (tam olarak adını bilmiyorum korozyonu engelleyen katman diyelim) zarar verirse depon içeriden pas tutabilir. Bu konuyu da göz önüne almanı öneririm.

Eğer çok rahatsız etmiyorsa yaptırma derim. Vakumla düzeltildiğinde dış yüzeydeki boyaya zarar vermese bile deponun içindeki astara (tam olarak adını bilmiyorum korozyonu engelleyen katman diyelim) zarar verirse depon içeriden pas tutabilir. Bu konuyu da göz önüne almanı öneririm.

Çok rahatsız edici bir göçük değil aslında ama takıntı yaptım o yüzden depoya baktığım an göçüğü görüyorum bu arada bilgilerin için teşekkür ederim çok hafif olduğu için zarar vereceğini sanmıyorum ama gene de araştırıcam.

o alete ınanmayın duz 1 mm sacı cekıyor fakat depo daha kalın bır yapıya sahıptır depoyu cekmesı ımkaansız o anca arabanın tavanı kapının duz yerı cartı curtu cokunce bı ıhtımal ıse yarar

Vakum ile çekme alüminyum mika kaplama ve alüminyum kaportalarda işe yarar.2 veya 3 milimlik saç depoyu imkanı yok çekmez.Çekersede çok tuhaf bir iz bırakır.Isıtarak çekme yapılabilir ama ısının boyanın ters yüzeyine yapılması lazım depo yarılır bunun içinde...

Siz en iyisi güzel bir tepo kılıfı veya şeffaf dolgu malzemesi kullanın.Adını bilmiyorum ama google'da aratarak bulabilirsiniz belki...

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:18 ----------

http://www.kentturkiye.com/kaporta.htm hatta bu malzemelerden birisi yapıyordu bu işi..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar