Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

[/COLOR]Ahmet Abi gezi resimlerinde dikkatlice baktım sinyallerine ama çamurlukta çok sallanmazmı diye emin olamadım öylece bağladın mı abi?Çantalar seni üzüyor mu pişman oldun mu hiç?öğütlerin nelerdir abi yardım bekliyoruz hevesli gençlere :queen:

Öncelikli ne tür bi çanta kullanacaksın onuda paylaşsaydın keşke Arwic marka ve yan çanta yapmaya karar verdiğin çantalar aşağıdakiler gibiyse

n93g.png

arka çanta olarak üretildiği için bunlar yan olarak kullanımda çok fazla tat vermiyor bilesin :farao: kaldıki Kappanın Givinin büyük motorlar için ürettiği örnek DL 650 V strom için yan çanta olarak üretilipte kapağı yatay açılan modelleride var onlardan bile memnun değil çoğu kullanıcısı :farao: malzemeyi koymak bi dert almak bi dert deniyor :farao:

Benim önerim ise sactan bi kutu yaptırın ve onu motora asmanın projesini yapın burada bizim arkadaşla konuşmuştum ben 150 TL gibi bi ücretle yapacaktı mesela :cat: Sındırgı motofestte gördüm sactan(biraz özentisizcede olsa) yapılmış gayette güzel uygulanmış

gzra.jpg

Benim yan çantalara gelince taktığımdan beri o kadar rahatladımki anlatamam :cat: sinyallerim çamurlukta hiç rahatsızlık vermiyor gayette güzel görevinide yapıyor :cat: keşke orjinal Kappa yan çanta demiri ile birlikte fiyatı ucuz olsada herkes alıp takıp kullanabilse :pale: hiç bir şey orjinalin yerini tutmuyor hali başka oluyor :cat: bi arkadaşın cg tip 125 liğinde vardı yapma yan çanta (sactan yapılmış) motorun sesinden daha çok yan çantanın tangırtısından anlaşılıyordu elemanın geldiği :mrgreen:

Ahmet abi çok teşekkürler.aslında ilk aklıma ortadaki siyah geldi.Dediğini bende düşündüm nihayetinde sadece üstten değil komle açılacak.O araya akordiyon gibi açıldığında açılan bez tarzı birşey olabilir dedim.Aslında çanta 60 tl sırf ondan bu beyin curcunası :queen:.Saç güzel fikir etrafına suni deri uygulanabilir.Ses istedikten sonra her türlü kesilir.Ağır olmaz mı öyle?

Sinyalleri plakaya taksak nasıl olur?çamurluk bana güven vermiyor.Plaka daha sağlam.Ne güzel oldu böyle muhabbet, insan nasılda hevvesleniyor

Ölçüsü güzel ayarlanıpta kibar bi şey yapıldıktan sonra sacın çok ağır olacağını sanmıyorum Murat ayrıca sinyali çamurluğa takmaya güvenememen yersiz bence asıl plakada çok saçma olur sinyaller :farao:

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:40 ----------

murat ım bugunlerde ıs ler gevsek heralde projeler uretmeye baslamıssın...:queen:

Yok abi tam tersi işler çoştu, ya kafayı kıracaz ya da kafayı dağıtacaz. Sigara molasına sayıyorum :queen: YAz sonu bende gezicem kafaya koydum şimdiden planlar başlar :cat:

ahhmet abinin motora artçı olarak bindim. Kullandımda tabi. Artçı olarak o yan çantalar çok rahatsız edici geldi bana. İnmesi, binmesi bile dert. Heybe falan arada lüzum görürsem takarım. Ama asla o kocaman yan çantalardan taktırmam.

Artçıda kullanıcıda zamanla alışıyor Adem :cat: ama yan çantasız pratik inip binme olayı ortadan kalkıyor o konuda haklısın :cat: ama bununda çözümü var uzun yola çıkarken takılır ş.içinde kullanırken sökülebilir yan çantalar :wiinkk: ama uzun yol kullanımındaki rahatlığı tartışılmaz bi dünya eşya alıyor içine :cat:

Fatih aslına bakarsan bana da öyle geldi, o yüzden danışayım dedim :mrgreen: bu şekilde rüzgar hız keser sanırım ama iste o sinyal eşşek çükü gibi kocaman çıkmış cbf gibi bitişik değil.Ama ana tema 30 litre çantayı bir şekilde yan takmak.Açıkçası yan çantalar çok pahalı, bu çantalar hakkında ne düşünürsün.olur mu sence?

abi 30 litrelik yan çanta takanları gördüm ancak kullanışlı olur mu onunla ilgili pek bir bilgim yok ucuz olur normal yan çantaya göre cbf 150 lerde gördüm baya :)

güzel fikirler çıkmış ortaya:) yanlara 32 lit çanta takanı ben de görmüşütm buralarda değişik oluyo biraz.

46'lık çanta wolfe gidermi ki?

Yan çantaları ben çok beğeniyorum.Bizim V-stromda sürdüm güzel de görünüyor.şehir içi saçma olurda gezerken güzel olur.Yaz sonu bir kamp planım var bakalım.Artçı rahatı için beyin çalışmaya devam ediyor :queen: Ahmet abinin resimlerinde motor acayip karizma olmamış mı ? Çok az çantalar büyük gibi geldi bana ama güzel bence

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar