[/COLOR]Ahmet Abi gezi resimlerinde dikkatlice baktım sinyallerine ama çamurlukta çok sallanmazmı diye emin olamadım öylece bağladın mı abi?Çantalar seni üzüyor mu pişman oldun mu hiç?öğütlerin nelerdir abi yardım bekliyoruz hevesli gençlere :queen:
Öncelikli ne tür bi çanta kullanacaksın onuda paylaşsaydın keşke Arwic marka ve yan çanta yapmaya karar verdiğin çantalar aşağıdakiler gibiyse
arka çanta olarak üretildiği için bunlar yan olarak kullanımda çok fazla tat vermiyor bilesin :farao: kaldıki Kappanın Givinin büyük motorlar için ürettiği örnek DL 650 V strom için yan çanta olarak üretilipte kapağı yatay açılan modelleride var onlardan bile memnun değil çoğu kullanıcısı :farao: malzemeyi koymak bi dert almak bi dert deniyor :farao:
Benim önerim ise sactan bi kutu yaptırın ve onu motora asmanın projesini yapın burada bizim arkadaşla konuşmuştum ben 150 TL gibi bi ücretle yapacaktı mesela :cat: Sındırgı motofestte gördüm sactan(biraz özentisizcede olsa) yapılmış gayette güzel uygulanmış
Benim yan çantalara gelince taktığımdan beri o kadar rahatladımki anlatamam :cat: sinyallerim çamurlukta hiç rahatsızlık vermiyor gayette güzel görevinide yapıyor :cat: keşke orjinal Kappa yan çanta demiri ile birlikte fiyatı ucuz olsada herkes alıp takıp kullanabilse