Honda CBR 125R aranıyor eski kasa olması rica olunur !!!

arkadaşşlarr 2006-2007-2008 honda cbr 125r alıcam ücreti konuşuruz anlaşırız

çünkü bu benim ilk motorum olucak başlangıc yapcagım için eski kasayla başlamak istiyorum ilerleyen zamanlardada büyütücem herşeyin zamanı var dimi :)

çünkü bu benim ilk motorum olucak başlangıc yapcagım için eski kasayla başlamak istiyorum ilerleyen zamanlardada büyütücem herşeyin zamanı var dimi :)

Öyle diyorsun ama o model Japonya'da üretildiği için tüm parçaları daha pahalı. Yeni başlayan biri olarak düşme/kalkma durumlarında daha külfetli bir model. Yani alırken biraz daha az para vereceğini düşünürsün kullanırken ama aradaki farkı çok çabuk geçersin ;)

Bence başlangıç için grenajsız bir motosiklet alıp koruma demiri taktır. Öğrendikten sonra da 250cc ve üstü grenajlı bir motosiklete geçersin ;)

ama grenajsız motosiklet alırsam bu sefer racinge bi faydası olmazki sonuçta 250 cc bi motosiklet alınca racinge alışma süreci başlıcak bu seferde.
ben en baştan racing motosikletle başlıyım diyorum doğru dediğin gibi düşme kalkma olayları olcak ama ögrenmek için bu gerekli bence.

peki madem bunu alma diyosun o zaman önerin nedir hangi motorla başlamalıyım ?

ama grenajsız motosiklet alırsam bu sefer racinge bi faydası olmazki sonuçta 250 cc bi motosiklet alınca racinge alışma süreci başlıcak bu seferde.
ben en baştan racing motosikletle başlıyım diyorum doğru dediğin gibi düşme kalkma olayları olcak ama ögrenmek için bu gerekli bence.

peki madem bunu alma diyosun o zaman önerin nedir hangi motorla başlamalıyım ?

Merak etme eski kasa Cbr 125'in racing ile hiç hiç hiç alakası yok. Apache ile aynı bile denebir oturuş pozisyonu vs. ;)

Yeni kasa Cbr 125 ve Cbr 250 bile tam racing değil. Sport Touring diye geçiyor zaten ;) Racing 600cc ile başlar dostum ;)

Merak etme eski kasa Cbr 125'in racing ile hiç hiç hiç alakası yok. Apache ile aynı bile denebir oturuş pozisyonu vs. ;)

Yeni kasa Cbr 125 ve Cbr 250 bile tam racing değil. Sport Touring diye geçiyor zaten ;) Racing 600cc ile başlar dostum ;)

Yapmayın şimdi :cherry: 250CC aprilia sr250 olabilir- eski kasa honda cbr 250r olabilir. Daha bir çok model var ama şuan aklımda değil.

Kawa zxr-400 olabilir! Ki adını daha önce duydunuzmu bilmiyorum bile. Fzr 400 olması gerekliydi yanılmıyorsam yine. Honda VFR 400CC olabilir.... Bağzıları ülkemizde var, bağzıları yok. ama ortaya attığınız teori yanlıştır.

Yapmayın şimdi :cherry: 250CC aprilia sr250 olabilir- eski kasa honda cbr 250r olabilir. Daha bir çok model var ama şuan aklımda değil.

Kawa zxr-400 olabilir! Ki adını daha önce duydunuzmu bilmiyorum bile. Fzr 400 olması gerekliydi yanılmıyorsam yine. Honda VFR 400CC olabilir.... Bağzıları ülkemizde var, bağzıları yok. ama ortaya attığınız teori yanlıştır.

O kadar şey yazdım Racing 600cc ile başlar lafıma mı takıldın? :)

Söylediğin motosikletlerin hepsi eski model. Ayrıca 600cc altı racing modellerin neredeyse tümü Türkiye'ye girmedi, nedense girmiyorlar da.

Yani güncel modellere(2010-2013) bakarsak 600cc altı racing motosiklet yok. Racing diye kaptırdıkları modeller de sport touring genelde.

Açıkçası 1992 Cbr 250 ile Hyo Gt 250R, Ninja 250, 2010+ Cbr 250 arasında kıyaslama bile yapılamaz ;) Ama 90'lı yıllarda da yaşamıyoruz ne yazık ki :(

O kadar şey yazdım Racing 600cc ile başlar lafıma mı takıldın? :)

Söylediğin motosikletlerin hepsi eski model. Ayrıca 600cc altı racing modellerin neredeyse tümü Türkiye'ye girmedi, nedense girmiyorlar da.

Yani güncel modellere(2010-2013) bakarsak 600cc altı racing motosiklet yok. Racing diye kaptırdıkları modeller de sport touring genelde.

Açıkçası 1992 Cbr 250 ile Hyo Gt 250R, Ninja 250, 2010+ Cbr 250 arasında kıyaslama bile yapılamaz ;) Ama 90'lı yıllarda da yaşamıyoruz ne yazık ki :(
Yazdıklarınıza tabikide katılıyorum. İki zamanlı harici 125CC bütün motorlar aynıdır benim gözümde. BAŞLANGIÇ...

Sana izmir ve tekirdağdan RS 250 gösterebilirim. Sana pendikde grenaj hasarlı 93 model CBR250R gösterebilirim. Sana çorludan zxr-400 gösterebilirim....
Dediğim gibi şuan aklımda olmayan bir çok model daha var. Eski, yeni olmasına gerek yok. Motosikletten alınan haz, zevk önemli.
Zaten bu yüzden biniliyor motora. En azından ben bu yüzden biniyorum...
Ve genç yaşımda bunları kullanma şansını yakaladım. İyi günler hayırlı işler sana.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar