Suzuki Suzuki GS500 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bir Emlak Konusu Sebebiyle Motorsikletimi Satmam Gerekebilir.
İnşallah Satma Gereği Duymam.

hayırlısı olsun satarsan da daha iyisi olur inşallah

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:53 ----------

beyler;
en sonunda motoru yıkatıp fotoğraflayabildim. Telefonla çektim resimleri idare ediverin

benim emektar bu kısmetse yerini Ducati Monster'a bırakana kadar :D

cymc.jpg

7dys.jpg

zyfp.jpg

97n8.jpg

fjrl.jpg

4nhx.jpg

sdjl.jpg

86d5.jpg

0yeh.jpg

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Tam da yerine götürmüşsün motoru...
Roma hamamında da iyi temizlenmiştir... ):
Güzelmiş...
Temiz mişmişde...
Nazara gelme işallah...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Artık sattığın makineleri alıyon gibi geliyo...
Zaten ortalıkta 3 tane GS var , 5 tane F var...
Habire elmi değiştiriyo nedir arkadaş....
Sen de olmasan bu makinelerin piyasası ölür yahu... :p

Heheheh :) dogru diyon valla ama sattigim makineleri almiyorum her aldigim bir oncekinden daha temiz daha orjinal oluyor. Ah bu makijeye orjinal gs aynası buldum mu tamam olacak

Motosikleti
1050XT
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-bakimli-suzuki-gs500-46000km-de-bu-fiyata-129991228/detay/

Ufak biraz pazarlık Payıda Koyduk Tabi

chopperrider motor güzel yıkanmış baya temizmiş :) hayırlı olsun inş.
muhittin tamda benim araba işi çıktı yoksa bakardım senin motora ama neyse bakalım hayırlısı olsun.birde ilanda hiç göstergeyi çekmemişsin benimde huyum her baktığım ilanın nedense hep göstergesine dikkat ediyom :)

Motosikleti
1050XT
46000 de şimdi. Küsüratı da var. ilk aldığımda Arızalı idi. Tamir ettim. Hatta Önceki İletilerde Yazmıştım KM sini

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:14 ----------

Senle neden karşılaşamadık yahu :)
Beyazevlerdeyim bende...

Kesin Görmüşsündür Beni Diye Düşünüyorum. Keza Pek Üstünden İnmiyorum :D

Motosikleti
1050XT
Yahu Satılığa Çıkardık DÜn İtibarı ile Motorumun Sol Tarafından (Silindirin Altı) Ses Gelmeye Başladı, Lıkırdıyor :S
(Boşta, yada Debriyaj a basılıyken daha çok duyuyorum. Yada Rolantide olduğundan Motorun Sesi bastırmıyor.)

Senin normalde marş dişlin değişecek ama senin usta telefonda volant felan deyince kıllandım volant hassas bir parça sökerken mıknatısları kıran döken usta çok oluyor halbuki sökmesi çok basitt :)))

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:23 ----------

50 cc eksiğimiz var olur mu :queen: GS450 MADE İN JAPAN
[url]http://j1306.hizliresim.com/1b/y/prwrs.jpg[/url]

Bu aksamlar nerde kardeşim alt motoru bizim 500 ile aynı dolayısıyla silindir altı parçaların hepsi bize uyar . Bilgi ver parça ihtiyacım olabilir :))

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
Senin normalde marş dişlin değişecek ama senin usta telefonda volant felan deyince kıllandım volant hassas bir parça sökerken mıknatısları kıran döken usta çok oluyor halbuki sökmesi çok basitt :)))

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:23 ----------

Bu aksamlar nerde kardeşim alt motoru bizim 500 ile aynı dolayısıyla silindir altı parçaların hepsi bize uyar . Bilgi ver parça ihtiyacım olabilir :))
ankarada idi... motor kısmını 3 sene önce istanbula sattım... silindir üst kapak orduya gitti...
karbüratör istanbula, göstergeler odtüye, jantlar-arka amortörler ankarada satıldı...
iskeletini telefonda satmıştım eve gelince bulamadım :pr::thumright :cherry:
bana da bunlar kaldı...:king:
gelecek ay izine geldiğimde far ve aynaları alıp benim çinli çapıra takacağım...
acaba bobinleri de değiştirsem motora extra faydası olur mu:p

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
volant ve sargıya talibim :)

motoru parçalama sebebim sargı zaten...:pr::pr::pale: 1 defa sardırdım ama işe yaramamıştı...
sonra baktım girenin çıkanın haddi hesabı yok... parçaladım motoru ikimizde eziyetten kurtulduk :cherry:
resim de görünen kanuni racer200 ün :cherry:

Motosikleti
1050XT
http://www.ngkbujimarket.com/product.php?id_product=361
buji uyarmı bizim makineye ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:25 ----------

Ayrıda İridyum almalımıyım ?

Motosikleti
1050XT
Lıkırtı Volant ve Marş Rublesinden Çıkmıştı. Şükür Halloldu da bende Motoruma Kavuştum. Bu Arada Yardımcı Olan GS500inanç a teşekkür ederim.

Manyeto sağlam mı ? :)) Elimde bir adet sargı var şuan o an isteseydin gönderiridim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:31 ----------

http://www.ngkbujimarket.com/product.php?id_product=361
buji uyarmı bizim makineye ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:25 ----------

Ayrıda İridyum almalımıyım ?

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-suzuki-gs500-gs-500-iridyum-buji-dpr8eix-128082036/detay/

Bujinin numarası bu yakında sanayi varsa bu bujinin fiyatını öğren,Ben ebaydan toplu sipariş ediyordum bujiyi baya ucuza geliyordu :)

Motosikleti
1050XT
dpr8eix iridyum buji bu.
normal i dpr8-e9. bundan aldım iki tane.
Pek sık değil, arada çok hafif patlatma yapıyor. Sebepleri nelerdir ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:45 ----------

Manyeto sağlam mı ? :)) Elimde bir adet sargı var şuan o an isteseydin gönderiridim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:31 ----------

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-suzuki-gs500-gs-500-iridyum-buji-dpr8eix-128082036/detay/

Bujinin numarası bu yakında sanayi varsa bu bujinin fiyatını öğren,Ben ebaydan toplu sipariş ediyordum bujiyi baya ucuza geliyordu :)

Hocam Ustam Hepsini Halletti. Şuan Makinada bir ses vs yok. Adam "Eğer Başka Bir Para İşim Olmasa Bu mkineyi sana geri vermez, Ruhsatı Getir derdim" dedi. Bakalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar