Egzoz Taktırsam Nasıl Olur?

2013 Yamaha crptyon motorsikletim var arkadaşlar. Tiger egzoz taktırmak istiyorum fakat direk motorun bağlantı yerinden bulmak çok zor olacak benim için, bu yüzden başka bir egzozu kesip uygun bir şekilde bağladıktan sonra criptona takmak istiyorum veya direk üzerindeki orjinal egzozu kestirip yerine tiger egzozu takmak istiyorum tigerin ybr için olan egzozlarından almayı planlıyorum ilgili arkadaşlara bir kaç tane sorum olacak.

110luk motor ybr nin kullandığı tiger egzozu doldurabilirmi ? Motorun performansını arttırabilirmi?

Birde 2013 criptonlarda egzoza 1 adet boru iniyor motordan boru çekilmiş egzoza o ne işe yarıyor bilen birisi varmı kullanmasak ne olur o boruyu ?

Kullandıgınız motora egzoz taksanız ne olacak ki orjinal performansı neki egzozla ne olucak bence çok gereksiz olur üstelik cezasıda ağır egzozun,taksanızda apaçi damgasından başka hiç bir olayı olmaz seviyosanız o başka.Bence paranızı onun yerine konforunuza yönelik şeylere harcayın.

Hocam çift sesli nasıl oluyor?

Kullandıgınız motora egzoz taksanız ne olacak ki orjinal performansı neki egzozla ne olucak bence çok gereksiz olur üstelik cezasıda ağır egzozun,taksanızda apaçi damgasından başka hiç bir olayı olmaz seviyosanız o başka.Bence paranızı onun yerine konforunuza yönelik şeylere harcayın.

Sesi hoşuma gidiyor kardeş.:)

egzoz a giden boru geri dönüşümdür egzoz gazının bir kısmını tekrar motora gönderiyor. piyasada bolca egzoz var kibar zarif bir şey bakabilirsin kaynakla felan uğraşma komple boğazdan itibaren al 3 tane civatayla işi kendin halledersin

ya bendede ybr 125 var bilirsiniz motorda ses yok ses çıkmıyo ne yapabilirim egsoz değiştirmeden önerileriniz bilgileriniz ? takipteyim

Yukarıdaki egzoz camgöz motorda 85 TL, ben almayı planlıyorum fiyatı çık uygun geldi, şekli çok güzel ve kibar, sesinin kısılabilmesi de çok güzel bir özellik.

Ben deneyeceğim, çekişin düşeceğini sanmıyorum belki hava ayarı filan gerekebilir, orijinal egzozunu bozmayacağım zaten beğenmezsem takarım geri, camgözü arayıp sordum ybr ye tam olmuyormuş egzozcuya yaptırmak gerekiyormuş. Bakalım deneyip sonuçlarını paylaşırım.

Motosikleti
Fazer8 abs
aynı egzozu ben kullanıyorum. sesi çok güzel apaçi sesi değilde daha tok bir ses çıkıyor. alacaklara tavsiye ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:29 ----------

hatta buda takılmış hali.

Fotoğrafı göremiyorum :pr:
Forumda fotoğraf paylaşan arkadaşlardan ricam fotoğrafı paintte filan biraz küçültüp koymaları, benim gibi yavaş bağlantı hızlı internet kullanan arkadaşlar göremiyorlar.

Güzel görünüyor :cat:
Sadece biraz kısa olmuş, biraz daha uzun olup yukarı baksaymış on numara olurmuş.
Arkadaş diriftte bunun bir uzununu takmıştı sesi çok güzeldi bende ondan sonra karar verdim.

2013 Yamaha crptyon motorsikletim var arkadaşlar. Tiger egzoz taktırmak istiyorum fakat direk motorun bağlantı yerinden bulmak çok zor olacak benim için, bu yüzden başka bir egzozu kesip uygun bir şekilde bağladıktan sonra criptona takmak istiyorum veya direk üzerindeki orjinal egzozu kestirip yerine tiger egzozu takmak istiyorum tigerin ybr için olan egzozlarından almayı planlıyorum ilgili arkadaşlara bir kaç tane sorum olacak.

110luk motor ybr nin kullandığı tiger egzozu doldurabilirmi ? Motorun performansını arttırabilirmi?

Birde 2013 criptonlarda egzoza 1 adet boru iniyor motordan boru çekilmiş egzoza o ne işe yarıyor bilen birisi varmı kullanmasak ne olur o boruyu ?

Euro3 emisyonu için - karbüratöre eksozdan çiğ benzın(yanmamış benzın) geri tahliyesi,:bounce: Ayrıca 7 hp'lik motora eksoz taksan performans artmaz-senin ego'n artar sadece

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar