[Adana - MT]

muzafferim bende inceledim.bana biraz ters geldi işin içine siyaset girmişse o işten hayır gelmez.bide geçen seneki organizatörler yokmuş.onlardan memnun kalmışlar.genede sen bilirsin kapalı kutu misali.:silent:

Zaten onun için gitmek isteyenlerle görüşmek istedim benimde içime pek sinmedi :bestmt:

Herkese Selamlar,
Albayım hayırlı olsun, kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle,

Bugün Adana'ya geldim ama yarında İstanbul'a gidiyorum.
en kısa sürede görüşmek üzere.

Hey maşallah, gençlik böyle birşey işte :p

Herkese Selamlar,
Albayım hayırlı olsun, kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle,

Bugün Adana'ya geldim ama yarında İstanbul'a gidiyorum.
en kısa sürede görüşmek üzere.

Birader,
İstanbul dönüşü yine biryerlere gidersin sen.
Direkgitme geçerken uğra bari, görmüş oluruz.:mrgreen:

---------- Post added at 16:39 ---------- Previous post was at 16:36 ----------

muzafferim bende inceledim.bana biraz ters geldi işin içine siyaset girmişse o işten hayır gelmez.bide geçen seneki organizatörler yokmuş.onlardan memnun kalmışlar.genede sen bilirsin kapalı kutu misali.:silent:

Fatih abi,
Siyasetin girmediği bir yer yok sanırım.
Ama şu konuda sana katılıyorum. Ben geçen yıl belediyeninde içerisinde olduğu festivale katıldım ve beğendim.
Bu yıl kulüpler kendi imkanları ile yapacaklar, ne derecede organize olunur bilemiyorum.
Bu yıl festival yapılacak alan hakkında bir bilgi varsa en azından doğal ortam değerlendirilebilir.

Oguz tesekkur ederim.
Eskisehire gidilebilir tarih musait ama belediye organizasyonda yok ise ne kadar basarili olunur bilemiyorum.

Hakan arkadaşımızın başı sağolsun. Allah sabır versin rahmet eylesin.
Eskişehir konusunda haftaya kadar doneleri toplayıp Çarşamba toplantısında masaya yatırabiliriz diyorum nacizane...

::155::::155::hayırlı sabahlar,hayırlı cumalar tüm dostlara vede dost kalabilenlere.:rendeer::rendeer:

Günaydın değerli dostlarım vede Hayırlı Cumalar :rendeer:Gitti 3 gün kaldı 27 gün :flower:

Oğuz kardeşim hayırlı yolculuklar dilerim, tatilinde hayırlı olsun nereye kısmet olursa :wiinkk:
Bayramda Kamp varmı Kamp :silent:

Merhaba arkadaşlar,
Cumanız mubarek olsun.

---------- Post added at 08:59 ---------- Previous post was at 08:56 ----------

Herkese İstanbul yolundan selamlar,
hayırlı Cumalar

Oğuz,
Verimli ve keyifli bir toplantı diliyorum.:cat:

---------- Post added at 09:03 ---------- Previous post was at 08:59 ----------

Günaydın değerli dostlarım vede Hayırlı Cumalar :rendeer:Gitti 3 gün kaldı 27 gün :flower:

Oğuz kardeşim hayırlı yolculuklar dilerim, tatilinde hayırlı olsun nereye kısmet olursa :wiinkk:

Birader,
ilk 3 gün zor zaten, çok şükür vucut alıştı. Bundan sonrası kolay kısmetse.

Bayramda sakin bir yer bulunursa kamp güzel olur.:cat:
Ancak ben katılabileceğimi sanmıyorum.:wiinkk:
Ben kampımı yaylada yapmak istiyorum.:mrgreen:

Birader,

Bayramda sakin bir yer bulunursa kamp güzel olur.
Ancak ben katılabileceğimi sanmıyorum.
Ben kampımı yaylada yapmak istiyorum.

yusufum sensiz kampın tadımı olur.kim bize kavurma yapacak.::sefereee::sefereee

Birader,

Bayramda sakin bir yer bulunursa kamp güzel olur.
Ancak ben katılabileceğimi sanmıyorum.
Ben kampımı yaylada yapmak istiyorum.

yusufum sensiz kampın tadımı olur.kim bize kavurma yapacak.::sefereee::sefereee

Fatih abi,
Ceyhan Burak hocam işi kaptı.
Vekaleten bu kampta yapar sağolsun.:wiinkk:

---------- Post added at 09:37 ---------- Previous post was at 09:35 ----------

Hakan arkadaşımızın başı sağolsun. Allah sabır versin rahmet eylesin.
Eskişehir konusunda haftaya kadar doneleri toplayıp Çarşamba toplantısında masaya yatırabiliriz diyorum nacizane...

Murat hocam,
Aklın fikrin yatırmakta.:mrgreen:

Herkese İstanbul yolundan selamlar,
hayırlı Cumalar

Iyi yolculuklar hocam...Umarim tatil oncesi verimli bir toplanti gecirirsin...:king:

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:21 ----------

Eger Eskisehir Festivali icinize sinmediyse ve ayrica hem yol yapip hem de beraberinde kamp kurmak istiyorsaniz soyle dogayla basbasa...yeterli zaman da var ise katilimin cok olacagi(Bayram veya 30 Agustos olabilir)...:silent:eek: zaman Ermenek vaya Anamur deniz kenari kamp alanlari veya Anamur Abanoz yaylasi alternatif olarak dusunulebilir...

Iyi yolculuklar hocam...Umarim tatil oncesi verimli bir toplanti gecirirsin...:king:

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:21 ----------

Eger Eskisehir Festivali icinize sinmediyse ve ayrica hem yol yapip hem de beraberinde kamp kurmak istiyorsaniz soyle dogayla basbasa...yeterli zaman da var ise katilimin cok olacagi(Bayram veya 30 Agustos olabilir)...:silent:eek: zaman Ermenek vaya Anamur deniz kenari kamp alanlari veya Anamur Abanoz yaylasi alternatif olarak dusunulebilir...

Hernekadar katılma şansım olmasada güzel fikir.:cat:

Bunu çarşamba günü görüşelim, güzel bir kamp alanı bulalım :cat:

Hernekadar katılma şansım olmasada güzel fikir.:cat:

Bilader, bu kadar yoğun istek varken bence bize katıl, civcivleride yanımıza alırız :wiinkk: ne dersin ?

Herkese günaydın,
iyi hafta sonları dilerim.

bugün dönüyorum, inşallah.
dünkü toplantılarımız da oldukça verimli geçti, şimdilik problem yok,
teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar