TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

istanbul dışından hiç apachi yok mu arkadaşlar
bi etkinlik olduğunda nasıl gelcem ben istanbula???

sbr

benimde tahminim olur yönünde yaslanma konusuna ne dersin sonra hem çantayı hemde kızı yerden toplamayalım

sağ ön pegide cıvata ve somunlu yapabildin mi ben araya somunu sığdıramadım

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:12 ----------

sabri abi ngk buji aldım değiştireyim diyorum sorun çıkarır mı bosch bulamamış çocuk

valla ben hiç ngk kullanmadım ama kullananlardan bazıları selonunda dediği gibi randıman alamadı. bujinin ısı değerleri uymuyor olabilir. ama çokta bir problem çıkaracağını sanmıyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:42 ----------

istanbul dışından hiç apachi yok mu arkadaşlar
bi etkinlik olduğunda nasıl gelcem ben istanbula???

bi depo benzine gelirsin, burda misafir ederiz seni:)

teşekkür ederim konukseverliğinize
gelirim tabi ama biraz km yapalım, daha 37 km de motor :)

cagatay keske bosh bulsaydin 10 kisiden 8 i ngk takmi fakat memnun kalmamis bi ara ben cok arastirdiydim
sonra bosh aldim taktim
ngk takman icin ve saglikli calismasini performans saglamasini istiyorsan
birkac parcanin degismesi lazim atesleme bobini kondansator v.s v.s

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:16 ----------

ama aldiysanda tak kullan bakalim zarari olmazda zaten farki anlarsin

valla ben hiç ngk kullanmadım ama kullananlardan bazıları selonunda dediği gibi randıman alamadı. bujinin ısı değerleri uymuyor olabilir. ama çokta bir problem çıkaracağını sanmıyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:42 ----------

bi depo benzine gelirsin, burda misafir ederiz seni:)

abilerim benim değişim zamanım gelmişti fakat bosch yok bursa`da ngkda normal performans için falan almadım modifiye edip eldeki parayı bitirmek istemiyor cr9ek ngknın kodu boschun kide ur5ddc sabri abininde dediği gibi sıcaklıkları farklı ngk daha yüksek ısıda çalışan bir buji benim bildiğim kadarıyla olmadı süratte vardır herhalde

Evet arkadaşlarım abilerim, dün sabah hepinizin motorundan daha hızlı olan rjk 23ü Enes arkdaşımıza sattık :D :D Sabri abi vesile oldu ayrıca teşekkürler :)

Tiger egzozum da bende kaldı şimdi onu satacağım fiyatıda gayet düşük tuttum, 535 lira internette satışı var pazarlık yeteneğinize göre indirim yapıyorlar ben direk 300 lira yazdım . Çok az kullandım. 2 ay dolmadı. şimdi evde paketinde yatıyor. burdan düşünen olursa sahibinden de İlan No 131033954.

link:
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-tiger-tri-780-150-600cc-arasi-tam-uyumlu-performans-egzoz-131033954/detay/

tabi sadece apache için değil diğer motorlara da uyumlu fakat apache için komple borusuda var.

abilerim benim değişim zamanım gelmişti fakat bosch yok bursa`da ngkda normal performans için falan almadım modifiye edip eldeki parayı bitirmek istemiyor cr9ek ngknın kodu boschun kide ur5ddc sabri abininde dediği gibi sıcaklıkları farklı ngk daha yüksek ısıda çalışan bir buji benim bildiğim kadarıyla olmadı süratte vardır herhalde

len söylesydin ya ben burdan alır yollardım sana

Evet arkadaşlarım abilerim, dün sabah hepinizin motorundan daha hızlı olan rjk 23ü Enes arkdaşımıza sattık :D :D Sabri abi vesile oldu ayrıca teşekkürler :)

Tiger egzozum da bende kaldı şimdi onu satacağım fiyatıda gayet düşük tuttum, 535 lira internette satışı var pazarlık yeteneğinize göre indirim yapıyorlar ben direk 300 lira yazdım . Çok az kullandım. 2 ay dolmadı. şimdi evde paketinde yatıyor. burdan düşünen olursa sahibinden de İlan No 131033954.

link:
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-tiger-tri-780-150-600cc-arasi-tam-uyumlu-performans-egzoz-131033954/detay/

tabi sadece apache için değil diğer motorlara da uyumlu fakat apache için komple borusuda var.
emre kardeşim ben niyetlendim ama, kılıçlıda hem taksit hemde normal fiyatın yarısına bulunca egzozu karar değişti malum
sabri anlatmıştır durumu.
zaten bu ay giren cıkanın hesabı olmadı. o yüzden elde de para kalmadı..

Kitapçığına bakarsan 500-1000 yazar. Yani 1000 km ye kadar yapabilirsin, ne zaman istersen

yağı nasıl değiştircem ilk motorum zincir yağlamayı bile bilmiyorum :salut:

17 numara lokma al motorun soluna diz çök ve eğil orda 3 tane küçük cıvatanın ortasında duran büyük cıvatayı göreceksin büyük olanı sökmen lazım:) yağ boşalacaktır altına bir kap koymayı sakın unutma:) tamamen boşaldıktan sonra tapayı yerine vidalarsın fakat zorlama ki diş kapmasın sonra 10w50 yağ koyabilirsin çıkan yağıda boşalan yağ kutusuna doldur eksiltme var mı diye bu kadar basit:)kolay gelsin

arkadaşlar apache kullanıcılarına bi sorum olcak..vites göstergesinde sadece boşu mu gösteriyor yoksa bnm motor mu arızalı :D normalde 1 n 2 3 4 5 gözükmesi lazım mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar