38'mi off, ön dişli değerleriniz nedir arkadaşlar?
38'mi off, ön dişli değerleriniz nedir arkadaşlar?
kendi motorunla kıyaslama kardesim iş sadece ön arka dişlide değil
debriyaj tas dişlisi var krank karsılıgı var ön dişliden önce de sanzıman dişlileri var
yani arka tekere gelene kadar varda var
Haydaa kardeş, ne kıyaslaması, bendekide gtü bklu taklit , çin yapısı bir alet, yanlışmı anlaşıldım nedir?
Ancak bu oranlar neye göre nasıl hesaplanıyor, benim hanzo'nun dişli küçültmeye gerçekten ihtiyacı var, zira vites aralıkları çok kısa, tork'tan feragat etmeye niyetim var, bu yüzden soruyor, araştırıyorum . (başka bir kimse olsa izahat bile etmez, görmezden gelirdim, değerimi bil)
Carbondioxin senin motor zaten güçlü değilmi Apachi XZ250RM neden ihtiyaç duyuon bana göre senin motor işçilik bakımındanda bizden çok ilerde tek teker yapabilionmu motorunla
arkadaşlar motora motul tam sentetik yağ koydum 20 50 sanki vitesler zorlaştı..viteslerle ilgili problem yaşayan varmı
arkadaşlar motora motul tam sentetik yağ koydum 20 50 sanki vitesler zorlaştı..viteslerle ilgili problem yaşayan varmı
az önce karbüratörü değiştirdim asyanın sitesinde 182 tl yazmışlar parçacıdan 35 tl ye aldım üstelik mikuni sakın orjinal diye almayın standart 200 250 karbüratörü piyasada heryerde var.
Merhaba arkadaşlar dün itibariyle bende bir RX 250 sahibi oldum.
[url]http://o1307.hizliresim.com/1c/g/q8m9g.jpg[/url]
trazma tekere geliomu motor senin dişli fiyatına baktımda çok pahalı