[Kocaeli - MT]

emiroğlu emiroğlu ah ulen makinam yok :( çarşamba getirmezsin de sen şimdi makinayı :)

Beyler vallahi ailem geldi onları gezdiriyorum maleesef akşam gelemicm dolayısı ile makinayıda getiremicem :(
Semih , İsmail abi yardımcı olsun sana
Mert , sözüm olsun sana en kral albümü yapıcm :)
Akşam için hayırlı iftarlar hepinize Allah kabul etsin , kazasız belasız sürüşler ...

Bende gelemiyorum malesef arkadaşlar ayarlaya bilirsem iftardan sonra çaya kaçabilirim. Allah kabul etsin hayırlı iftarlar.

yok 9.30da bitiyo bizim dersler... ondan sonra gazlarız tabikide ;) kardeşin istemesin yalnız senin motoru...

İstesin, ben motosikleti eve götürmediğim sürece alamıyor sonuçta :D

Bu arada bugün sabah 10 gibi valilikte işim vardı. Arabayı da sizin dershanenin önüne park etmiştim. Dönüşte dershane koridorlarında biraz dolandım belki seni bulurum diye ama dersteydin sanırım.

Sayın mrt 89 Hondanın atv var yalnız türkiye de satışı henüz mevcut değil.Biz şirket olarak yaptığımız bir etkinliği paylaşmak istedik sadece kullanılan atvnın burada markasının ne oldugunun çok önemli oldugunu sanmıyorum.Ayrıca biz honda haldız olarak hem otomobil hem motosiklet bayisiyiz.Bir motosiklet tutkunu olarak yamahayı kötüleyecek değilim.Yamaha da gayet iyi bir marka o yüzden marka çatışması yapmak da çok doğru olacağını sanmıyorum...

Sayın mrt 89 Hondanın atv var yalnız türkiye de satışı henüz mevcut değil.Biz şirket olarak yaptığımız bir etkinliği paylaşmak istedik sadece kullanılan atvnın burada markasının ne oldugunun çok önemli oldugunu sanmıyorum.Ayrıca biz honda haldız olarak hem otomobil hem motosiklet bayisiyiz.Bir motosiklet tutkunu olarak yamahayı kötüleyecek değilim.Yamaha da gayet iyi bir marka o yüzden marka çatışması yapmak da çok doğru olacağını sanmıyorum...

Daha gençsiniz, olur öyle şeyler ;)

en son liste buydu

1-erdem cengiz
2-mrt89
3-klarnet ergan
4-bloower
5-semih
6-xismailaydin
7-çoko kerem
8-Horozoğlu
9-Mehmed Ali (Horozoğlu +1)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:14 ----------

uğur'u aradım ama ulaşamadım tekrar arayacağım.

haldız, ben sadece takıldım. marka çatışması söz konusu bile değil. ufak bir şakaydı lütfen alınganlık yapmayalım.

eğer kırıcı olduysa özür dilerim

memed ali benimle çalışan bir kardeşimiz er-5 'i var daha önce de grup org. katılmıştı birkaç aydır işleri yoğundu.. bugün gelecek.

tamam ozaman ben liste yi yeniliyorum

1-eRRdem cengiz :pl:
2-mRRt 89
3-klarnet eRRkan
4-bloooweRR
5-ismail aydın
6-hoRRozoğlu
7-m.ali

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar