Tsubasa
1.zibidi dediğin adam bu forumun üyesi.
2.rks geçiyor demedi 90 a kadar eşit 90 dan sonra apache geçiyor dedi.
3.tvs almadan önce yazılarını okuyordum titreme makinası diyordun hatta 2 ye ayrılmış apache gördüm gibi cümleler kuruyordun.
Kimse Apache yi kıyas etmiyor 150 lik sınıfının en hızlısı olduğunu biliyoruz.
Lütfen bir şey açıklarken karşıdakileri küçük düşürme iyi forumlar.
işte bak yalan yanlış yazınca böyle oluyunca böyle oluyormuş.
benim tvs almadan önce titreme makinası yazdıgım cümleyi postu bul 2 ikiye ayrılmış apache dediğim ara bul bakalım öyle bişi demiş miyim?
eski kasa titriyor demişimdir. bunu zaten ben sırf ben demiyorum
kulaktan dolma şeylerle konuşmayın. birinci bu motosikleti cbr 125 bile kalkışta geçemiyor diyoruz denedik diyoruz.
k.cı boklu küba nın motoru mu geçicek diyoruz.
herkes bir sidik yarışında anlamadım gitti.
adamlara diyoruz ki bu motosikleti kıyaslamak için bu motosiklet güçünde commuter olması lazım diyoruz.
sabri girmiş başlıga yazmış aferin rks a geçiyorsa demiş makarasına.
aynı gün bi bebenin biri ışıkta denk geldi ara gaz mara gaz yapıyor kafada kask yok almış rksı altına sözde beni geçecek ya, hava basacak ya..
en son gördüğümde motorun üstüne yatıyordu. bunu ben foruma direkt yazdım. belli zoruna gitti demekki hepsini yalancı cıkartınca
sabri böyle diyince rks başlıgında herkes oooo bizim motor tvsyi geçiyor diyordu.
sabri de her motoru kıyaslayınca aferin gecer tvsyi helal olsun filan gibisinden yazıp durmasa bu kadar milleti gaza getirmicekti.
benim karşıma getirin rks mks mıdır neyse onu deneyelim. görelim bakalım kim kimi nerede nasıl geçiyormuş.
yok adımla geçiyormuş yok 90a kadar öndeymiş.
kagıt üstünde 12 hp olan motosiklet zincir normal zincir dişlileri normal dişli nereye geçiyor?
yada geçmesi neden mukayese edilecek bir konu? cok mu önemli geçmesi.
bence sidik yarışına cevirdiniz olayı..