[Kütahya - MT]

Şu an tavşanlıdayım bacanakta kalıyoruz :) yarın domaniç İnegöl İznik geyve taraklı Göynük nallıhan inşallah

Abicim bugün merkezdeydim ama uğrayamadım yanına bacanak ona ayırdığım süreden biraz erken çağırdı

Tamaaaammm yazdım bunu bi kenara :santa: en kısa zamanda telafisini bekliyorum :wiinkk:

Hocam dun inceledim iyyice bayide gercekten cc sinin ve parasinin hkkini verecek bir motor eger almayi dusunurseniz bi kac aksesuar onerebilirim bnim avatardakilerden
:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:23 ----------

Birde gliba onumuzdeki yaz alcagm babam seneye alack simdi kndi pramla almaya gerek yok benn sdece aksesuarlari ile ugrasirim :) :bestmt:

Bu tavşanlıda niye kask takmıyo bu herifler . Tavşanlılılardan cevap bekliyoruz :D

2 gündür tavşanlıda misafirim kask ve full ekipman geziyorum şu sıcakta nasıl bakıyorlar görmelisiniz

aynen dün 5 motor gittik her geçen mutlaka baktı. Hatta biri sürekli teker yaptı önümüzde durup baktı anlam veremedim :D

Giderken yolda feci bi kaza gördük araç resmen biçmiş motoru ve üstündeki elemanı kask yok bişey yok motorcu %100 suçlu tali yoldan direk dalmış yola. Bunlar gördükleir halde neden diretiyolar kask takmamakta anlamıyorum bi türlü.

@ozcanaykul http://www.youtube.com/watch?v=BsXFwO9trNc sym ile 150 yapmış eleman demekki hala maxi düşünebilirim :D daelimde canım sıkılmıştı biraz :D

burdada http://www.youtube.com/watch?v=88B1VR8ni_k 160 ı geçiyo biraz :queen:

tavşanlıda motosiklet kültürü çoğu sürücüde yok ben çanakkalede öğrenciydim orda polis nefes aldırmıyordu bu sene okulum bitti tavşanlıya geldim henüz kask takan birisini görmedim :)

tavşanlıda motosiklet kültürü çoğu sürücüde yok ben çanakkalede öğrenciydim orda polis nefes aldırmıyordu bu sene okulum bitti tavşanlıya geldim henüz kask takan birisini görmedim :)
Sadece kask satan bi dükkan açsak köşeyi dönermiyiz yoksa batarmıyız ? emin olamadım bi an :D ona göre düşünelim :D

yahu millet mangala gidiyo nebileiym geziyo kütahya da insan iki resim atar şuraya :p

@özcanaykul

Fener ihtiyacımızı karşıladım . İş görür heralde :D
$%28KGrHqFHJE!FE3uUUq-tBRgHpJT5ig~~60_12.JPG

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar