[Kocaeli - MT]

birahaki çarşamba yarımcada iftar açcacaz. müsait olan arkadaşlar toplaşıp gelir.
izmitte her çarşamba toplaştığımız yerde toplanıp beraber yarımcaya gelin.
yokben ayrı gelcem diyen varsa oda uyar..
geçen hafta söz verdin sert (croscarlos). sanada bir güzellik yapacam :)
haftaya çarşamba bekliyorum OKADAR ......
YEMEYİNİZİ YİYİN NEREYE GAZ ACARSANIZ ACIN ULEN :jocolor:

mustafa abimizi de kızdırmayın !! :) erdem abi kızdırılabilir , o kızınca daha tatlı oluyor :D :D

.arkadaşlar bugün toplantıya gelen herkeze TEŞEKKÜRLER.
..gelemeyen arkadaşları tabiki anlıyoruz..
...grup sürüşünü motor tecrübesi hiç olmayan ve az olan arkadaşlarla sorunsuz bitirebildiğimiz için bizler tebrikleri hakediyoruz...
....mertin dediği mevzu doğru motora meraklı olan bayan arkadaşlarınız varsa aramıza katın yoksa adımız çıkıcak hep erkek erkeğe takılıyoruz....
.....şimdi gelelim asıl mevzu ERAY o motoru getir artık seni dışlıcaz kardeşim hee ben korkuyorum diğer 250cc lere ayak uyduramam naylondan motorcuyum ben diyosan o başka.....
......herkeze kazasız belasız radarsız sürüşler......

Erdem seninle konusmustuk. Aramizda seftaliyi sadece kavanozda gormus arkadaslar var. :) once onlari mevzuya isitmak lazim. Recel yapmak icin yavas yavas isitmak lazim. Direk atesi gosterince civik birsey oluyor :)

Erdem seninle konusmustuk. Aramizda seftaliyi sadece kavanozda gormus arkadaslar var. :) once onlari mevzuya isitmak lazim. Recel yapmak icin yavas yavas isitmak lazim. Direk atesi gosterince civik birsey oluyor :)

Efendim?

Birileri benden bahsetti sanırsam :D :D :D

Hocam, Pazar günü programınız var mı? Kimseden ses çıkmıyor Pazar günü için :S

Efendim?

Birileri benden bahsetti sanırsam :D :D :D

Hocam, Pazar günü programınız var mı? Kimseden ses çıkmıyor Pazar günü için :S

aferin len ismail :) en azından adam kendini biliyor. Göreceğiz göreceğiz seninde adam olduğunu göreceğiz.. inanıyorum.

Bu hafta hiçbir şey için plan yapamıyorum. Salı gecesi kızım hastalandı enfeksiyon kapmış, yüksek ateşle uğraşıyoruz. dün ofise hiç gelemedim derslerimi iptal ettim. acilde geçirdik günü, şurup içmesi lazım içiyor kusuyor vs. sonra gittik bu sabah iğne yaptırdık, ateşi biraz kontrol altına aldık ama diken üstündeyiz.

Pazar günü bana uyar. Arayı soğutmayalım :)
Öğrendiklerimizi unutmayalım sonra :)
Ayrıca drgon Serdar arkadaşımızın koyduğu gezi fotosu anlamlı olmuş. Daha niceleri olur umarım.

aferin len ismail :) en azından adam kendini biliyor. Göreceğiz göreceğiz seninde adam olduğunu göreceğiz.. inanıyorum.

Bu hafta hiçbir şey için plan yapamıyorum. Salı gecesi kızım hastalandı enfeksiyon kapmış, yüksek ateşle uğraşıyoruz. dün ofise hiç gelemedim derslerimi iptal ettim. acilde geçirdik günü, şurup içmesi lazım içiyor kusuyor vs. sonra gittik bu sabah iğne yaptırdık, ateşi biraz kontrol altına aldık ama diken üstündeyiz.

Hocam çok çok geçmiş olsun. Çocuğun hasta olması çok kötü yaa. Yapabileceğimiz bir şey olursa lütfen haber verin hocam.

Ben orada çalışıyorum hacı. Gel, birlikte bakalım. Halledilmeyecek şey yok ;) Ne Amaroklar, Tiguanlar, Audiler gelip tamir oluyor.

geçmiş olsun hocam...

mt kocaelide acayipşeyler oluyor şeftaliler küfür edince tatlılaşmalar falan :queen: nabıyonuz siz böyle :) aga c.tesi müsait olan yokmu bolu abant yapalım?

geçmiş olsun hocam...

mt kocaelide acayipşeyler oluyor şeftaliler küfür edince tatlılaşmalar falan :queen: nabıyonuz siz böyle :) aga c.tesi müsait olan yokmu bolu abant yapalım?

Ahh abi ahh, bi Pazar müsait olamadın :( Cumartesi çalışmasam geleceğim seninle ama ne yazık ki çalışıyorum ve işe yeni girdiğim için izin almam da mümkün değil :(

ya pazar düğün var dediğim gibi çocukluk arkadaşım gitmemem mümkün değil kısmet artık başka zaman olur yada c.tesi akşam falan müsaitsen görüşebiliriz seka park falan yapalım müsait olan varsa çay içeriz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar