Sonunda aldım SUZUKİ GSXR600 K7 :)

Ilk yorum benden fotograflar çok başarılı allah kaza bela vermeden binmeyi nasip etsin..

hocam makinayı 5 dakika rolantide çalıştırmadan sakın gazlama yada en az bir on km ağır ağır dolaş yağ çalışma sıcaklığına ulaşsın ondan sonra gazla benden sana tavsiye makinan uzun ömürlü olur kol çıkardı bacak çıkardı diyenlerden olma diye söylüyorum bu arada hayırlı olsun grenajın asfalt görmesin dikkatli kullan :cat:

hayırlı olsun motor on numara maşallahı var bir nazar boncuğu takın:)

elcik, zincir vs renk uyumu süper olmuş!

tekrar hayırlı olsun..

fotoğraflar da güzel, valla günün fotoğrafı seçilen fotoğraf iyi baya :)

hocam makinayı 5 dakika rolantide çalıştırmadan sakın gazlama yada en az bir on km ağır ağır dolaş yağ çalışma sıcaklığına ulaşsın ondan sonra gazla benden sana tavsiye makinan uzun ömürlü olur kol çıkardı bacak çıkardı diyenlerden olma diye söylüyorum bu arada hayırlı olsun grenajın asfalt görmesin dikkatli kullan :cat:

Hocam zaten gösterge var genelde 23-24 derece sabahları çalıştırıp montu giyiyorum kaskı giyiyorum eldiveni giyorum 50 oluyor :) sonra hareket ediyorum 70 üstü olmadan da asla gazlamam sağolsun şehir içi 90 nın altına düşmüyor hararet

Hayirliolsun. Makinanin hası..Allah kaza bela mekanik ariza vermesin. Cok temkinli ve dikkatli kullanman dileği ile..

xenon da taktık :)

:) evet söktüm taktım yaptım abi :) faydası olursa daha 1-2 foto çektim öncelikle ön camı söküyoruz :) arkada büyük sert plastik var çektim gelmedi 2 tane :) düzgünce arkadan ittim aldım zaten 1 tane de saatin kendi vidası var bunlar çok basit :) xenon montajı ise çok basit :) youtube 5-6 video var :) izledim yaptım 1-2 resim takılmasına dair

Uploaded with ImageShack.us

http://www.youtube.com/watch?v=k61YOUFbPiI&feature=youtu.be

http://www.youtube.com/watch?v=iJ2eQpippAo&feature=youtu.be

mercek uzun mu?
bence ona takmalısın hem daha guzel gorus olur hem etraf fazla rahatsız olmaz :)

mercek uzun mu?
bence ona takmalısın hem daha guzel gorus olur hem etraf fazla rahatsız olmaz :)

:) mercek uzun hocam bide açıkcası uzun farı sellektör amaçlı kullandığım için kaliteli bi xenon almadıkça görevini tam yapacağını zannetmiyorum xenon un ısınıp kendine gelmesi 3-5 saniye :) sellektör 1 saniyenin altında 300-400 tl vermem gerekiyor uzun xenon için ama gerek kalmadı :) xenon deli gibi yayıyor kısa far da beni fark etmemek artık imkansız :) ama uzun a da takabilriim sürrekli açık gezerim mercek de xenon çok tatlı duruyor :) ona buz mavisi takarım :)

Bilgi amaçlı

Kısa far h7
uzun far (mercek) h9 :)

bakım el kitabından buldum low beam - high beam :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar