havuz başı mangal sefası

selam sevgili motosiklet tutkunları
daha önce de şanlıurfa da motosikletci arkadaşlarla sıra gecesi etkinliğini paylaşmıştım hatırlarsanız :) işte geçtiğimiz cumartesi günü de aynı etkinliği yine bir motosiklet tutkunu abimizin bağ evinde havuz başında, güzel ağaç ve çiçeklerin olduğu bir mekanda gerçekleştirdik.:queen:etkinliğe katılan ve emeği geçen arkadaşlarımıza buradan teşekkürlerimi sunuyorum:thumleft:
buyurun fotoğraflar
biz birkaç motor havuza gireceğimiz için önceden gittik ,urfanın bu sıcak günlerinde ilaç gibi geldi ve hatta üşüdük desem yeridir :queen:
xb05.jpg

kbgz.jpg

shjj.jpg

k0qo.jpg

x4oa.jpg

nh8b.jpg

863b.jpg

bkkk.jpg

qreu.jpg

li3v.jpg

00ua.jpg

y6j7.jpg

tabi havuza girince biraz acıktık ve bahçedeki o güzelim elmalara saldırdık
r72x.jpg

bu arada bize bu gece kebap yapacak olan abimiz de hayabusası ile geldi bizim motorlar garip kaldı :salut:

wze.JPG

3hzw.jpg

mangal saatine kadar herkes bir köşeye çekilde dinleniyor ,birden bizim motor ustamız Yalçın Usta Engin Abiye kızıyor neden olduğunu anlayamadık ama iyi yakaladım o anı :pl:
cbkq.jpg

z5rn.jpg

gurup yavaş yavaş toparlanıyor :cat:
b7c0.jpg

spbn.jpg

0krc.jpg

gn9e.jpg

62oi.jpg

tabi hayabusa ve vmax abileri gelince benim gsr arada kayboldu :p
a1t2.jpg

9c6u.jpg

mlcd.jpg

jql2.jpg

e artık vakit geliyor ufak ufak mangal hazırliklarına başlayalım değil mi :wiinkk:
0pfx.jpg

nau.JPG

0epy.jpg

zyn9.jpg

bnzf.jpg

etlg.jpg

2s7l.jpg

biz mangal hazırlıklarını yaparken Mustafa Aykut abi de geliyor otobüsüyle :pl:eek:tobüs olduğu için bizim motorların oraya giremedi basket sahasına çekti motoru :p
4cuv.jpg

74r9.jpg

bu sefer değişik birşey yaptıl ve tavuk şiş yaptık bunun yanında tavuk kıymadan kebap yaptık resimlerde göreceğiniz adana kebaba benzer şey aslında tavuk eti :mrgreen:biz de kasap önünde bekleyen kediler misali halimize bakın sıralanmışız :)

6bav.jpg

3xma.jpg

xga9.JPG

Engin Abinin vukaatları bitmiyor ki Yalçın Ustam elinden sopayı bıraksın tabi bu arada biz çok eğleniyoruz onların bu tatlı çekişmesinden :mrgreen::queen:
5nj5.jpg

svqj.jpg

ayranımız da hazırlanıyor kamil (GNS_RR)arkadaşımız ayrana yardımcı oluyor
a3dq.jpg

idsx.jpg

ewet işte herkesin sabursızlıkla beklediği an da geldi çattı haydi yumulun :flower:
ypfb.jpg

kejl.jpg

okbp.jpg

ihr.JPG

bh4k.jpg

kamil yavaş boğulacaksın :pl:
o1x1.jpg

işte olay budur abicim
eakr.jpg

3rya.jpg

ulvn.jpg

bizim kamil hiçbiryer görmüyor son sürat devam :mrgreen:
n2au.jpg

wqhl.jpg

kebabın üstüne de çay gider doğrusu ,vmaxın sahibi Ahmet abi bize çay demliyor semaverle ve sırada çay keyfi
9l1c.jpg

qa83.jpg

jcjl.jpg

x1is.jpg

havuz başında koyu bir çay sohbeti var :wiinkk:
koqk.JPG

gece boyu yediği sopalardan ötürü 'küçük emrah'a bağlayan Engin abinin güzel bir pozunu yakalıyorum :pl::mrgreen:
o9dn.jpg

sohbet muhabbet derken çaylar bitiyor

cv3.JPG

8czz.jpg

aradan 1 saat geçiyor yaz ayı olduğundan tatlı yerine şöyle şeker gibi tatlı ve de buz gibi soğuk karpuzu tercih ediyoruz yemeğin ve çayın üstüne :flower:
zhkb.jpg

tyj3.jpg

2rhz.jpg

5fdg.jpg

6wuv.jpg

gece saat 23:30 gibi biz geceyi noktalıyoruz arkadaşlar devam etti ama malum biz sabah iş başı yapacağımız için kamil ve ben ayrıldık .
biz çok eğlendik umarım siz de fotolara bakarken aynı keyfi almışsınızdır .sabredip bu güzel etkinliğimizi sonuna kadar takip eden arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.saygılar :bounce:

Can çekilmeyecek gibi değil ki. Yalnız bir sorum var. Öyle bir ortamda kebaplar havada uçuşurken sadece ayran ve çay mı içtiniz?

Mersin İl Temsilcisi
sezona hızlı girdin, inşallah he rşey dilediğin gibi olur kardeşim.
seni de bu sayede tanıdığım için çok mutluyum,
yaptığın jest için de tekrar teşekkür ederim :)

sezona hızlı girdin, inşallah he rşey dilediğin gibi olur kardeşim.
seni de bu sayede tanıdığım için çok mutluyum,
yaptığın jest için de tekrar teşekkür ederim :)
ettiğin güzel dualara yürekten AMİN diyorum Sencer Abi inşallah böyle etkinliklerde buluşmak dileğiyle diyelim ozaman :bounce:

:D yaw ben yemek yemeyi normaldede çok seviyorum da ağa bu nedir ya valla dibim düştü elim ayağım titriyor :D valla acayip çok canım çekti resimler çok hoşuma gitti :D allah mutluluğuzu daim etsin :)

eline sağlık abi cok güzel paylaşım olmuşta benim reklamımı yapmayaydın iyiydi :queen: sabah kahvaltısıyla durunca ınsan mecburen kebaba oyle saldırıyon valla tıka basa doyduk ustaların ellerıne saglık

arkadaşım olmamış böyle ya nisbet yapar gibi :) olan var olmayan var..

Bulan var, bulamayan var kardeşim. Azımızın suyu aktı anasını satayım :mrgreen: Ellerinize sağlık (5 m2 havuzada paletle girmişsiniz ya helal olsun size:) )

Elinize sağlık,
Afiyetler olsun.
Allah muhabbetinizi bozmasın.
Paylaşım için teşekkürler

Bulan var, bulamayan var kardeşim. Azımızın suyu aktı anasını satayım :mrgreen: Ellerinize sağlık (5 m2 havuzada paletle girmişsiniz ya helal olsun size:) )
arkadaş fantazi yaptı paletle:p yoksa yüzemediğinden değil

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:40 ----------

Elinize sağlık,
Afiyetler olsun.
Allah muhabbetinizi bozmasın.
Paylaşım için teşekkürler

eyvallah abicim

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:42 ----------

eline sağlık abi cok güzel paylaşım olmuşta benim reklamımı yapmayaydın iyiydi :queen: sabah kahvaltısıyla durunca ınsan mecburen kebaba oyle saldırıyon valla tıka basa doyduk ustaların ellerıne saglık
işin espirisi zaten orada kamilim birbirimize takılmadan zaman geçmiyor :mrgreen:

oohvalla anasını , buralarda boyle etkınlık yokkı katılalım çok guzel fotolar afıyet olsun sogan salatası gormedım ama kebabın yanında :cherry:

oohvalla anasını , buralarda boyle etkınlık yokkı katılalım çok guzel fotolar afıyet olsun sogan salatası gormedım ama kebabın yanında :cherry:
valla dostum istanbulda da etkinlik yok diyorsan biz ölelim burda .istanbulun heryeri etkinlik ahh ah keşke orada yaşayabilseydik.soğanları sade koyduk dürümlerin içine fotolara iyi bak :wiinkk:

Farklı. Kültür.........biz. izmir de. Raki siz.
muzik siz. Olmaz. Bizde. Kebap. Balık roka. ? Uyar.

Zaten . Rakı olmazsa Eğlence. Olmaz.

Biraz sıradan olmuş. Toplantı basit

Farklı. Kültür.........biz. izmir de. Raki siz.
muzik siz. Olmaz. Bizde. Kebap. Balık roka. ? Uyar.

Zaten . Rakı olmazsa Eğlence. Olmaz.

Biraz sıradan olmuş. Toplantı basit
önemli olan eğlenebilmek mutlu olabilmektir.biz bu şekilde her daim mutluyuz çok şükür.:bestmt:
zevklerinize saygı duymakla birlikde , durumunuz için üzüldüm doğrusu:salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar