Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Hayırlısı olsun abi ben de tvs ye merak sardım bu sıra hafif ayran gönüllülük var bende:queen:
uzun yol işini de cumaya ya da haftaya erteledim mali sıkıntılardan ötürü:)

@absolit
maşallahı var motorun temiz görünüyo:cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:21 ----------

bide bu leopard hakkında ne düşünüyorsunuz gt170 fos çıktı bu iş yapar mı:silent:

enes leoparda resimlerde gördüğüm yakından görme fırsatım olmadı cbf 150 motoru var üzerinde aynı ybr motorlu salcano misali bence iş görür gibi ancak şunu çok merak ediyorum eğer cbf motoru var ise yağ yakıp yakmadığını çok merak ettiğimi tekrar diyeyim eğer yakmaz ise hondada iş yok derim bir kanuni kadar olamamış yorumu ilk benden gelir demesi

adem abi benim için yaptıkların için tekrar teşekkürler beni mahçup ediyorsun :rendeer:

Salcanoyla ufak çaplı bi aksiyon yaşadık az önce. Kardeşim vardı direksiyonda .
Dörtyol dediğimiz yerde tatlı bi rampada istop ettirdi motoru sonra da (heyecandan herhalde) fazla gazlayınca motor önce ön kaldırdı sonra sola yattı. Film gibi gelişti herşey ben inmişim farkında bile değilim.:sunny: Motor demirin üstüne yattı, gidon hafif yamuldu, biraz da kutu çizildi fazla birşey yok. Bize de bişey olmadı Allahtan
p2m1.jpg
xzdv.jpg

Artçıyla giderken dikkatli olmak lazım:cat:

Dörtyol dediğimiz yerde tatlı bi rampada istop ettirdi motoru sonra da (heyecandan herhalde) fazla gazlayınca motor önce ön kaldırdı sonra sola yattı. Film gibi gelişti herşey ben inmişim farkında bile değilim.:sunny: Motor demirin üstüne yattı, gidon hafif yamuldu, biraz da kutu çizildi fazla birşey yok. Bize de bişey olmadı Allahtan
http://imageshack.us/a/img822/2041/p2m1.jpg http://imageshack.us/a/img855/3238/xzdv.jpg

geçmiş olsun kardeş. ben de 15 kez falan düşürdüm motoru.koruma demirinin üstüne. bişey olmaz. cana bişey olmasın..

http://imageshack.us/a/img822/2041/p2m1.jpg http://imageshack.us/a/img855/3238/xzdv.jpg

enes geçmiş olsun allahtan size birşey olmamış

sağolun arkadaşlar fazla bi sıkıntı yok zaten dediğim gibi gidonu düzelttirdim, kutunun bazı yerleri de çatlamış(kilit mekanızması kırılmış) yapıştırdım ama fazla dayanmaz gibi kardeşime dedim 50lira ayarla yeni kutu alıcaz diye:)

Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın :pale:

@Gezgin motor : Adil abi yeni liste hazırlanmış listeye göre ayın ilk günü gece nöbetim var ama bi arkadaşla nöbet değişme durumum var olumlu cevap alırsam Çanakkaleye geçebilirim :cat: yarın öğleden sonra belli olur istersen beni bi ara öğleden sonra :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun .Kardeşin anlaşılacağı üzere acemi bir daha motoru vermezsin...

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:23 ----------

Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın :pale:

@Gezgin motor : Adil abi yeni liste hazırlanmış listeye göre ayın ilk günü gece nöbetim var ama bi arkadaşla nöbet değişme durumum var olumlu cevap alırsam Çanakkaleye geçebilirim :cat: yarın öğleden sonra belli olur istersen beni bi ara öğleden sonra :cat:

Ahmet senin Tlf yok bende özelden yazdım sağlıcakla.

murat arkadaşım geldi akşam. Biraz gezip muhabbet ettik. İşleri çok yoğunmuş. Giremiyorum diyor. Herkese selamı var.

Bi ara birisi yuvarlak farlı için rüzgarlık söylemişti ybr ye takılı resmi vardı burada buldum camdan da 70 lira diyorlar nasıldır fiyat iyi mi ?

Bi ara birisi yuvarlak farlı için rüzgarlık söylemişti ybr ye takılı resmi vardı burada buldum camdan da 70 lira diyorlar nasıldır fiyat iyi mi ?

Benim motorun resmini atmıştım.70 lira çok ucuz üreticisi ile görüştüm ben özenplexi onlar bile 90 lira istiyor.Kalitesi düşük bir ürün olabilir senin bulduğun iyi incele öyle al.Ben motoru sattım uygun fiyata bendekinide verebilirim düşünürsen.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

Ben danısmıstım burdaki arkadaslara. Dünde kargo geldi.

Ben Değirmendere'deyim,görmek,denemek istersen yardımcı olurum.

Motorun üstündeki hali bu şekilde.

sbg3.jpg

Benim motorun resmini atmıştım.70 lira çok ucuz üreticisi ile görüştüm ben özenplexi onlar bile 90 lira istiyor.Kalitesi düşük bir ürün olabilir senin bulduğun iyi incele öyle al.Ben motoru sattım uygun fiyata bendekinide verebilirim düşünürsen.

meriç kanka nerlerdesin yav görüşemiyoruz skypede hayırdır motoruda sattın motorculuğu bıraktın mı yoksa :)

Sındırgı 10 Riders Motofestten herkese iyi geceler arkadaşlar :king: nasılsınız ne var ne yok :cherry: tek kelimeyle harika bi festival yaşıyoruz her şey 10 numara 5 yıldız :bounce: yarın nasipse Balıkesire uğrucam oradanda tekrar Kütahyaya dönücem yarın akşam evden yazarım tekrar Kütahya-Sındırgı motofest Balıkesir gezisi ve festival resimleri yeni konusuyla yarın akşam yayında olur nasipse hepiniz kendinize iyi bakın :rendeer:

@Adil abi mesajını aldım numaram profilimde yazıyor abi söylemeyi unutmuşum sana kusura bakma

Eyvallah sirkecide buldum fiyatın uygun olması normal o zaman teklifin içinde sağol ama şu an meteliksizim :cherry: 1 ay sonra bakacağım :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:35 ----------

Ben danısmıstım burdaki arkadaslara. Dünde kargo geldi.

Ben Değirmendere'deyim,görmek,denemek istersen yardımcı olurum.

Motorun üstündeki hali bu şekilde.

http://img163.imageshack.us/img163/9228/sbg3.jpg

gölcükte olsaydım kesin denerdim de şuan istanbuldayım , görünüşü güzel de önemli olan işe yarıyor mu :)

meriç kanka nerlerdesin yav görüşemiyoruz skypede hayırdır motoruda sattın motorculuğu bıraktın mı yoksa :)

Kanka normalde 8-6 çalışıyordum akşam evde oluyordum.İşler yoğun oluyor diye çalışma saatlerimi değiştirdim.Artık gece çalışıyorum.Ondan pek girme şansım olmuyor foruma ara ara bakıyorum işte.CG almıştım takasla onuda nasipse yarın vercez birine.Motorculuğu bırakmıyorum kanka zaten ticari amaçla almıştım ybr yi denk geldi verdim geçtim.

Kanka normalde 8-6 çalışıyordum akşam evde oluyordum.İşler yoğun oluyor diye çalışma saatlerimi değiştirdim.Artık gece çalışıyorum.Ondan pek girme şansım olmuyor foruma ara ara bakıyorum işte.CG almıştım takasla onuda nasipse yarın vercez birine.Motorculuğu bırakmıyorum kanka zaten ticari amaçla almıştım ybr yi denk geldi verdim geçtim.

anladım kanka hayırlı olsun diyelim geliyormu ardından rks o zaman :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar