Muhtemelen 15-20 Haziran gibi İstanbul-Gürcistan seyahatına eşlik edebebilecek kahram

Başlıkta da belirttiğim gibi muhtemelen 15-20 hazıran tarihleri arasında 13 günlük İstanbul (Büyükçekmece) çıkışlı (Otobanı takiben) İzmit, Sakarya, Düzce, Bolu, Çankiri, Çorum, Amasya, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin- Gürcistan'a varacak bir seyahatın hazırlığı içindeyim. Türkiye'nin muhtelif yerlerinden çıkacak arkadaşlarla da bu güzergahlar üzerinde buluşabiliriz. Hersene buna benzer poğramları yaparsam da zaman zaman önüme çıkan çeşitli engeller nedeni ile poğramdan vazgeçtiğim olmuştur. ( Başlıca engeller; Bukadar uzun yolu yapabilecek arkadaşların bulunmaması veya çok özel sorunlar ) Geçmiş tecrübelerime dayalı olarak bu tarz yolculuklarda birkaç motorlu seyahatın her zaman için daha verimli oluşu.:)
Karadeniz doğa tutkunlarına hitap edecek hayal güçlerinin ötesinde doğası ile aynı zamanda Ülkemizin en az masrafla tatil yapılabilecek yörelerinden biri. Neyse fazla reklam yapmaya gerek yok. Bilen veya araştıran bilir.:) Sonuçta motosikleti ile eşli veya eşsiz, bayan veya erkek uzun yol tecrübesine sahip, motosikletine güvenen ciddi olan arkadaşlar olursa seyahatın akışı konusunda beraberce poğram yapabiliriz.
Ben aslen Karadeniz/ Artvin Arhavi'liyim. Gezilip görülebilecek bolca yerler ve konaklamalar konusunda oralarda hep beraber olacağımız için seyahat edecek arkadaşlarımızdan rehberlik ücreti alınmayacaktır :) Ayrıca kafamıza uyan bayan veya eşli arkadaşlarımız olursa istedikleri otellerde çok cazip fiyatlarla konaklama imkanları olacağı gibi şahsıma ait evde aile ortamında kanaklama şansına da sahip olabilirler. Detaylar yüz yüze görüşmede aydınlatılacaktır.Son olarak geçen seneki seyahatımızdan seçmeleri aşağıdakı linkte bulabilirsınız. :)
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/104555-direkten-donen-gurcistan-seyahat-sonrasi.html

Sanırım Karadeniz seyahatı görüntüleri için verdiğim linkte hata var. Aşağıda yeniden yenisi veriyorum.
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/104898-saka-yapalim-dedik-%3B-bodrum-dan-gurcistana-kactik.html

umarım talep gelir...tamamında olmasa bile bir kısmında size eşlik edebilecek ya da davet edecek arkadaşlar olacaktır...

hayırlı yolculuklar

Şadovla dedemde gider...:p hayırlı yolculuklar abi Allah kaza bela vermesin...ben Gürcistan yolculuğumu başka bir yüzyıla erteledim...:p

umarım talep gelir...tamamında olmasa bile bir kısmında size eşlik edebilecek ya da davet edecek arkadaşlar olacaktır...

hayırlı yolculuklar

Bence sıkıntı yok. Zaten memleketim. İstiyorum ki benim vesilemle oraları görmek ve yaşamak isteyen insanlara faydalı olabileyim. Yoksa benim gitmen için çok geniş seçenekler var.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:43 ----------

Gürol da geliyormu Osman babaaaaaaaaaaaa

Netaci kardeş bunu GÜROL'a sor. Benim bildiğim bu sene üçüncü senedir gelmek istiyor. Fakat asla kimseyi zorlamam. Gidecem dediğim güne kadar tüm arkadaşlara açığım. O gün geldiğinde ise kısa bır durum değerlendirmesi ile seçimimi yaparım. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:46 ----------

Şadovla dedemde gider...:p hayırlı yolculuklar abi Allah kaza bela vermesin...ben Gürcistan yolculuğumu başka bir yüzyıla erteledim...:p

Mete'ciğim seni bekliyorum. Zaten benim yollarda seyir halindeki hızım 100 km. yi geçmez. Bu nedenle makine önemli değil. Bize önce yürek lazım. Sen iste yeterki bende shadow' kullanmam. cbf 150 ile gideriz.
Genellikle bu seyahat için katılımcı aradığımda pek cesaretli çıkmaz. Ama ben oralara gittiğimde Türkiye'nin en uzak köşelerinden bile gelmiş olan yüzlerce motosıkletlı guruba denk gelirim. Ama tabi ki her gurubun özel bir güzergah planı vardır.

Osman abi ben gelemem ama...(aslında ne kadar istediğimi anlatamam ama şimdilik imkansız..)

senin için sıkıntı olmazsa yüreğimide artçı olarak alırmısın?? artçı olmasada ,çanta dibine koysan da olur...

Kazasız belasız mükemmel bir yolculuk geçirmeni dilerim abi...Gönlüm seninle...:rendeer::cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Şimdiden hayırlı yolculuklar...
Bu yaz benimdeeniyetim var...
Festivale düşünüyorum...
Hayırlısı...

gam en şadovl it..cebefe ile zu yol hem ruh hemde beden sağlığını ciddi anlamda bozuyor...kendimi çok denedim...sınadım...o yolu rahatlıkla yaparım...hatta imkanlar dahilinde Kafkasya da bile turlarım...ama işte zaman kısıtlı olunca hiçbirşeyden keyif alamıyorum...bir gün öyl ebir güzergaha doğru yelken açacaım ki MT vay be diyecek...Diyarbakır Silvan Şırnak Hakkari falan...farklı rotalar peşindeyim...ALlah kolaylık versin yorucu bir rota...

Ben Gürcistan üzerinden Rusya'ya gidiyorum, ilk kez Gürcistan'dan geçeceğim, dün İstanbul'dan çıktım şu an Samsun'dayım, eşlik edebilirim ;)

Son düzenleme:
merhaba OSMANBA 09,07,2013 tarihinde muhtemelen 3 xmax 250 ile karadenıze ilk ayrım giresunda başlayacak rizede son bulacak 3 4 gun sonra tekrar rizede bir araya gelıp gürcüstana ve karadenızın yaylarını gezecegiz 15 gunluk bir gezi planı

Kocaeli İl Temsilcisi
hayırlısı olsun osman abicim umuyorum kafa dengi vakti imkanı olan bir arkadaş çıkar , yeminle o yürek bende var , lakin zaman ve imkan duvarına toslamış bulunmaktayım ama meteninde dediği gibi bir kaç yüzyıl sonra inşallah beraberce yol alırız :) hayırlı tatiller tekerine taş değmesin.

merhaba OSMANBA 09,07,2013 tarihinde muhtemelen 3 xmax 250 ile karadenıze ilk ayrım giresunda başlayacak rizede son bulacak 3 4 gun sonra tekrar rizede bir araya gelıp gürcüstana ve karadenızın yaylarını gezecegiz 15 gunluk bir gezi planı[/QUOT

Bahsedilen seyahati çok yakınlarımızdan birinin vefat etmesi üzerine iptal ederek 14 Haziran gecesi ailece uçakla Trabzon'a gittik. Bir hafta kalarak geri döndüm. Bu sefer Allah kısmet eder yine herhangi bir manilik çıkmazsa 10 Ağustos günü İştanbul'dan çıkarak hedefe doğru gidecem. Zaten bu seyahat konusunda sitemizde ETKİNLİK DUYURULARI bölümünde tekrar konu açtım. İlgilenlere duyurulur. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:04 ----------

hayırlısı olsun osman abicim umuyorum kafa dengi vakti imkanı olan bir arkadaş çıkar , yeminle o yürek bende var , lakin zaman ve imkan duvarına toslamış bulunmaktayım ama meteninde dediği gibi bir kaç yüzyıl sonra inşallah beraberce yol alırız :) hayırlı tatiller tekerine taş değmesin.

İyi dileklerin için teşekkürler. İrfan aslında tam senlik yerler. Gezmek için, uçmak için (Pozisyona bağlı) dereler tepeler dolu. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar