Tolga abi baktın çinle yaşadığın aşk seviyesiz bir hal alıyor , farklı heyecanları bisiklet ile mi arıyorsun :queen:. sen boşver iki tekeri bir araba alalım sana :wiinkk::cherry:
Hayırdır daha yeni almıştın ?
Hayırlı olsun abi, sattığın motoru Yeni Camide gördüm, senin sanıp yanına park etttim bir v-strom la beraberdi, Safranbolu'dan gelmşler sanırım, bayağı bir muhabbet ettik. Hayırlısı olsun, NC konusunda kafana bişi takılırsa sorBeyler konuyu değiştirelim,bugün itibariyle F650 mi satmış bulunuyorum.Motorsuzum karıdan boşanmış gibiyim.Bi insan normalde karısından boşansa yada ayrı kalsa umumi sektörel bir mahluğa gider işini görür.Eee motorsuz nasıl olacak, ben şimdi kime binecem.
Nc 700 X almayı düşünüyorum, İbrahim buralardaysa acilen cevap versin.
tek sıkıntı var ki o da iki günde bir 20 TL benzin alıyorum. Rabbim başka dert vermesin :cat:
iki günde bir 20 tl. hiç kullanmıyomusun olm :mrgreen: ben bi haftasonu bindim 100 lira yakıt aldım :mrgreen: tabi biraz yol yaptık biraz da hareketliydik :cherry:
Sen ana rahmine düşmeden önce ben 2 teker üstündeydim. :cat: , Motosiklet benim vazgeçilmezim. Çinli olur, Rus Olur, Alman Olur. Hiç fark etmez. Yürüyeni sağlam olsun yeter.
Ben hobi adamıyım. Para olsa daha neler yapacağım belli değil. Bisikleti A dan Z ye kapayım. Sırada paraşüt, Snowboard, Güven Atışı gibi aktivitelerim var.
İbocum etkinlik linkini buraya da koyar mısın. katılacak arkadaşlar olur bakarsın, face'den ulaşamadığımız..:
Tamam bebişim,İbo bu akşam yanına geleyim de birlikte gidelim orman park a olurmu ama benim motor evde bende dar sokaktayım ok.
Tolga altta kalmasa ne Tolga her yerde aynı topitop yaniiii