Neyse bişey demiyorum...
Desene oğlum. Mesai bitimine daha çok var. Ben şimdi o kadar saat kime laf sokacağım :mrgreen:
Senin bünye alışık, artık bağışıklık kazandın. Başkası olsa kaldıramaz kalpten gider. :cat:
Neyse bişey demiyorum...
Heh işte ben de o işi hasta oluyorum adam gittiği yerin tabelasını çekmiş amele styla
Bende fazer olsa bırak Akdeniz i dünya yı gezerim hakkını veririm yani makina nın
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:01 ----------
sizin köyde benzin bedava galiba abi ??
En başa da kendi fotosunu koymuş Ne kadar alçak gönüllü birisin. :farao:
Sahte Organizatör seni :mrgreen:
Anlamadın ki. Normal muhabbetimi, geyiğimi falan yaparım amenna.. Ama insanı aşağılayıcı şekilde bana sarılmasını artık kaldıramıyorum. durum bundan ibaret..
tamam doğru düzgün yapamıyosam bi daha yapmam takılın kafanıza göre
bunu ben istemedim sonuçta, organizasyonlarınızdan ben sorumluyum demedim.
Bundan böyle toparlanırsınız siz. Beni karıştırmayın .. :cat:
Artık saracak Cihan yok. Kimsenin ağzına sakız olamam. Kimi ziyaret etsem adam akıllı oturup sohbet edemiyorum, illa bana saracak..
Bugüne kadar birileri bana sarmaya başlayıp olayı koyulaştırınca inceden uyarmayı deniyordum, "En iyisi ben kalkayım","Yine bana salça olunmaya başlandı ben gideyim" gibisinden. Kimsenin bi moktan laftan anladığı yok. Artık herhangi bir yerde biri bana sarmaya kalkarsa o dakikada orayı terk ederim. Bu ister magazinde olsun, ister ibonun orda olsun, ister emrenin orda olsun isterse bu forumda olsun...
Kimsenin günah keçisi değilim. Artık doldum ve kaldıramıyorum. Midemi kaldırıyor bu tarz muhabbetler. "Cihan = Saracak adam" muamelesi artık midemi kaldırıyor. Herşeyin bi sınırı bir adabı var. Bir yere kadar insan he der geçer. Ama artık her dediği Ti'ye alınıp, hiçbir lafı dinlenmiyorsa ve oturup ne muhabbet edebiliyor ne de bir konuda faydalı birşey konuşamıyorsa, o işin cılkı çıkmıştır. Bu lafım bir veya iki kişiye değil, ortayadır. Kimin işine gelirse...
Saygılar.
Ne var ne yok. yürüyo mu motor, var mı sıkıntı?