Gezi fotoğraflarını görünce imrendim gerçekten güzel bir gezi olmuş motorlar da renk uyumu gökkuşağı gibi :cat:
İlk 500km bakımında yaptığım masraflar şöyle
Shell 15-50 ultra advance 1 lt yağ = 30TL
Yağ filtresi = 8 TL
İşçilik = 7 TL
Arka çanta demiri = 75
Toplam = 120 TL
Bu arada arkadaşlar dün ufak çapta bir kaza geçirdim önce virajda sağdan bir araç sıkıştırdı sonra o defoldu gitti bu defa arkadan bir araç dibime kadar geldi sıkıştırdı ben de çok yaklaştırmamak için hafif gaz vermiştim ama bu defa niye onun yüzüne tehlikeye atayım kendimi diye düşünüp hızımı azaltayım derken nedense ön arka freni eşit ve abanmadan sıkmama rağmen ön teker kaydı hava sıcaklığının ve lastiğin yeni olmasının da buna katkısı oldu sanırım sonuç motoru devirmedim ama motoru devirmemek için kesin çarpacağımı farkedince yanladım ve koruma demirinden darbe alsın dedim bari ama öyle olmadı dizim ilk darbeyi yedi ve yara aldı
Dizlik almayı ertelemenin cezası
motorumun deposu çizilmesin diyenler kendi kaportasını böyle çizerler ama insanın yedek parçası yoktur haberiniz ola :king:
öncelikle geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. ama kazadan önce o kadar şeyi düşünebildigine göre kaza süreci baya uzun sürmüş