bu motordan sonra 600 lük ss lere gececeğim motor pahalı olabilir benim amacım düşük güçte ss kullanımına alışmak... dediğin gibi honda mantıklı ama ileride tuning kullanacak olsam kesinlikle honda alırdım çünkü sürüş sekli tuning e daha yakın ama benim supersport tarzı sürüş stiline alışmam lazım... r125 i sattıkdan sonra r6 veya 600rr da yabancılık çekmemek asıl amaç bu motoru alanlarda aslında bundan dolayı alıyordur sanırım... çünkü benim gibi düşünenler yüzünden motorun ikinci elide piyasa buluyor

İnşallah kendimi anlatabilmişimdir... nerde kalmıştık sizce bu motor iyimidir ? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-nadir-bulunan-renk-128276735/detay
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:29 ----------
cevaplarınızı bekliyorum gerçi şahısıda arıyacağım ama sizinde görüşünüz önemli tek aklıma takılan 22 binde ama 2008 model oda normal bence...
ayrıca 6 ay-1 sene sonra satabilirmiyim oda aklımda soru işareti ama çok güzel durduğu kesin