[Kocaeli - MT]

tekrardan merhaba herkese. bayadır girmiyordum foruma o yüzden konu almış yürümüş yeni insanlar da gelmiş. üşendim açıkçası eski mesajları okumaya. neyse hayırlı kandiller:)

Khakan zaten carsamba gunu bulustugumuz arkadaslari bulmussun :) telefonda da bahsettim her carsamba 18:30da bekleriz

yarın sabahki 'büt'üme bu gece yaptığım Değirmendere yolculuğumla hazırlandım, hayırlısı. yine durdum durdum evde kudurdum. sonra tutamadım kendimi gazladım durdum. gidişte bi inceden ılık soğuk karışımı bi hava vardı. ya gittiğim saatten kaynaklanıyor olacak ya da bana denk geldi bilmiyorum adımımı sahile attıktan 5 dk sonra birden soğuk soğuk rüzgarlar esmeye başladı ki üşüttü hafiften yani. velhasıl kelam 15-20 dk ya durdum ya durmadım sahili boydan boya bi turladım atladım motosikletime tapa gaz evimin yolunu tuttum. varır varmaz da oturdum pc basına. iyiydi. biraz deşarj oldum biraz rahatladım, huzur buldum. yol yapmak iyidir be arkadaşlar. haydin eyi geceleeer...

Nasılsınız Kocaeli ahalisi?

Burak Hocam, gezi bitti mi sizin? :)

evet bitti, çok şey kaçırdınız... çok keyifli, eğlenceli bir geziydi..

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:11 ----------

eyvallah. biraz saçma sapan bir o kadar da sıhhatli bir şekilde atlattık bunu da. ee yarın var mı buluşma?

çarşamba standart toplaşma günümüz 19:00 gibi toplanıyoruz.

evet bitti, çok şey kaçırdınız... çok keyifli, eğlenceli bir geziydi..

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:11 ----------

çarşamba standart toplaşma günümüz 19:00 gibi toplanıyoruz.

nerede buluşuyorsunuz. bunca yıllık Kocaelili olarak katılmayı düşünüyorum da:)

Arkadaslar yarin ise basliyorum. 18de cikacagim zink diye gelecegim bekleyin bensiz gitmeyin bir yere :) ayrica toplantilar icin daha uygun cafe onerim de var. Yarin paylasirim hatta onunden geceriz bakariz uyarsa oralarda da bulusabiliriz. Bu aksam gezecek olan var mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar