[Yalova - MT]

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
dunyadaki-en-korkunc-18-yer,20,con.jpg

Yalova Mt böyle sessiz,sakin :p

F54

Yalova mt teşfikye yaylası varmış sizin orda kamp kurulur diyorlar içilir yutulur kudurulur diyorlar siz nediyorsunuz.

aga biz o yayla da kudurduk ::cheeeeer::xrock::
bi akşam ama yağış a yakalandık dönüş yolunda çok ıslandık çok
tlf çekmiyor bilgin olsun

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bi aksam gelin dondurma yiyelim sahilde :)

45 kmcik yol nasılsa :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Geliriz elbet Uğur abi pazar gününe kadar istanbuldayım. gelince buluşalım muhakkak :)
Tamam kardeşim :)

yakınsa gelicez sana...böörekleri yap :)

motorun krank kolu değişti...hallettim sonunda..:)

Krank kolu ne alaka ya hu :silent:

Abi benim zc satılık mı? Bi abiye motor arıyoruz.

Var mıdır cevrenizde o fiyatlara cub,scooter falan?

Evrak eksiği olmasın kafi.

çiftlik köyde motosikletli biri mübüse arkadan çarpmış..bilader görmüş ağırbir kazaymış...umarım kötü birşeyi yoktur...:pale:

Tramer ve km olayı gelen mesaja göre temiz tek kafama takan sol tarafta depoda bir göçük var hafif.Antalyada başka bir motorla ilgileniyordum hasar kaydına bakmak ıcın mesaj gonderıyorum muayene tarıhlerı gelmiyor :) Bu ilanda bugün çıktı bende bunla ilgileniyorum şimdilik.

Tramer ve km olayı gelen mesaja göre temiz tek kafama takan sol tarafta depoda bir göçük var hafif.Antalyada başka bir motorla ilgileniyordum hasar kaydına bakmak ıcın mesaj gonderıyorum muayene tarıhlerı gelmiyor :) Bu ilanda bugün çıktı bende bunla ilgileniyorum şimdilik.

temiz görünüyor ama içini bilemessin fotolardan..bi ara aklına takılanları sor dediğim gibi buralarda gösteririz niyetine girersen yakınsın send egelir bakarsın..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar