Fazla benzin yaktırmaktansa Mcx alsaydın sen Utkan![]()
mcx almaya gerk yok bi silindir üst kapak al sana mcx
Fazla benzin yaktırmaktansa Mcx alsaydın sen Utkan![]()
anladım saolun bu 162 cc lik yapma olayını açıklarsanız birde neleri değiştirdiniz karbüratörü naptınız ve ne kadar tuttu ?
torna falan yoksadece silindir ben 200tl verdim bayrampaşadaki motorcum celil usta halletti performans yeterli gelmez ise 200cc lik karburatör ile değiştiririz ve dişliyi 17 yaparız dedi nosunu vereyim 0542 559 47 09 son hız değişmedi ama ara hızlanması bu motor için muhteşem her viteste gaz verebiliyorsunuz bu arada arka lastiği muhakkak değiştirin 100 90 18 olarak değiştirmeden evvel şeritlerin üstünde dans ediyordum ünilli taktım rahat ettim şimdi sıra ön lastikte ıslanmış yolda kayıyor
---------- Post added at 02:19 ---------- Previous post was at 02:17 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:39 ----------
drift ile uzun yol selesi biraz rahatsız olduğu ve çok rüzgar aldığı 80kmh den sonra yorucu oluyor tekirdağa mola vermeden sürrattim 120 ile 100 arası gidiyordum 163cc olduğu haliyle daha uzun yol denemedim yaptıralı 4 gün oldu 135cc iken yokuşlarda 80 den aşşağı düşmüyor 100km de 3 lt yakıyor motorda şişme güçten düşme hiçbir sıkıntı yaşamadım yeniçiflik düzlüğünde 130 a kadar çıkabiliyor rüzgar yoktu bu hızdayken yakıtta biraz cömert ama hız ı tatmin edici 250cc alamıyorsanız 3000tl ye kadar olan sınıfta başka bir altarnatif yok.
Lastikleri genisletmenin yakıta bir etkisi varmı
Lastikler kendini bu gün kendini belli etti hemen degistirmek gerek![]()
biraz etkisi olur da acaba 110luk lastik takabilrmiyiz ya hiç güven vermiyor bunun lastikleri aynı virajı mobiletle yarış motoru kullanır gibi yatıodum bunla korkuyorum herhan duscek gibi oluyorum 1990 dan kalan lastik bile daha iyiydi mobilette
kardeş dediğim kremlerı al pansuman yap gunde 2 veya 3 kere sar yoksa o baya yayılıyor benımkı 2-3 6cm kerelik birşeydi seninki en az 10 15 arası çok acısını çekersin tentirdiyorla temizliyorsun sonra behanten ve dediğim kremi karıştırıp suruyosun sonrada sarıyorsun.. gunde 2 3 kere bunu yap
püff bide o çıktı başımıza git değiştir)
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:50 ----------
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/21331_607282519289854_1099344087_n.jpg
buyrun 5.vites 9 bin devir nerdeyse ve hıza bakın