@Gnuk, dostum bir sakin ol.. Bir soluklan. Sana küfür etmedik, birşey yapmadık.
Sırf tek silindir olduğu için CBR250'yi kafadan elemek pek akıl karı değil.
Kaldıki, şuna eminim Hyosung'ın tek bayii'de 70 motor satması falan net bir şekilde hikaye!
Tüm gün istanbulda geziyorum ediyorum; bu mantıkla bolca GT250R görmem lazım. Ama nedense sürekli CBR250R görüyorum..
Olay sidik yarıştırmak değil. Böyle bir konuyada girmem. Ama bu fiyat zammıyla birlikte GT250R intihar etmiştir.
Bence millet 'genelde' tek silindirine çift silindirine bakmaz.
Servisine, yedek parçasına, sağlamlığına ve ikinci el piyasasına bakar.
Zaman beni haklı çıkaracaktır. Koreli, servisleri sorunlu, zamanında adına ciddi lekeler bulaşmış bir markanın 250lik motoru isterse 4 silindir olsun, ben çıkıpta 11.500 lira vermem.
Verene de saygı duyarım.
Gayet sakinim, sadece bu gibi gereksiz ve gerçeği yansıtmayan yazılara tahammülüm yok. Biz hak'ın peşindeyiz.
Zaman seni hiç bir zaman haklı çıkarmayacaktır. Bilmeden hiç birşey konuşmuyorum. Net şekilde hikaye dediğin satış rakamlarını istersen servisi beraber ziyaret ederek netleştiririz. İstanbul'un neresinde geziyorsun bilmiyorum lakin Kartal'da yaşıyorum, Mecidiyeköy'de çalışıyorum(35km). Her gün minimum 10 tane Hyo görüyorum?. İstersen bir sabah beraber gelip akşam beraber dönelim..
Sence millet silindire bakmaz fakat bende dahil olmak üzere %90 kullanıcı kitlesi bakıyor. Bu bir gerçek. Hangi leke bulaşmışsa sağolun sizler gibilerden bulaştı. Hoş herşeye rağmen insanlar alıyor. 300k km yapmış hyolar görüyoruz. Kendi içimizde 2. 3. motoru da hyosung olan insanlar var. Kimse zaten zor kazandığı para ile bile bile lades demez takdirince.
Bence de parasını verene saygı duyman yapacağın en doğru hareket olacak.
Birde unutmadan, servisi sorunlu diyorsun ya, hangi servis sorunlu bizlere bildir de bilelim. Yolumuz düşerse uğramayız.