Önerilerinize İhtiyacım Var. Yorumlarınızı eksik etmeyin. :)

Cümleten Selamın Aleyküm,
Efendim ben forumun yeni ve küçük sayılabilecek üyelerindenim, 16 yaşındayım ve mersinden katılıyorum mersinin mut ilçesinde motorlar çok ve mutta benim de motorum var fakat mersin merkez de yaşadığım için sürekli motor sıkıntı oluyor 2 sene sonra ehliyetimi alıyorum ehliyetimi alır almaz motorumuda çekmek istiyorum altıma 52-100-125-150-250 lik vitesli-vitessiz çoğu motora hakimim flinta 52 kullanmaya 10 yaşımda başladım arkasını bir çok motor getirdi.

Ehliyetim için 2 sene var fakat ben şimdiden kendime bir hedef çizip ona göre para biriktirip o motora odaklanıp ona göre hazırlık yapmak istiyorum. Aklımda ise Yamaha YBR 125 ESD ve ya Apaçi TVS var Honda CBR 125 ve ya 250 liliği düşündüm fakat biraz pahalı gitti. Kanuni Phantom da olabilir sizin varsa önerileriniz paylaşırsanız sevinirim ve ya bir yorumunuz.
Teşekkürler.

2 sene sonra gelirsen tavsiye veririz.Sen 2 sene motosiklet planı yapmak yerine 2 sene içinde okuyorsan veya çalışıyorsan daha iyi yerlere gelme planı yap.Motor bir araçtır,eğlendirdiği de doğru ancak taşıma aracı bu.Hayatını motosiklet üstünde kazanamassın.16 yaşındaysan 1 sene var demekki sen 15 yaşındasın +1 koydun.Neyse dediğim gibi 2 sene sonra gelirsen yardımcı olurlar,2 sene yaşayacagımız garanti değil motorlar değişiyor markalar giriyor çıkıyor.Servisler değişiyor,hadi canım kardeşim sen önüne bak gene gir oku et ama burası uzun süre ve hayali planların cevaplanma yeri değil.

*LÜTFEN KİMSE CİDDİ CEVAPLAR VERİP ARKADAŞIN YAŞININ YETMEMESİ NETİCESİNDE YASAL OLMAYAN ŞEYLERE YÖNLENDİRMESİN.

a.s kardesim

ben bu saydıgın motorların hepsini kullandım benim önerim honda 125cbr 6 ileri vitesi var uzun yol yapabilir yakıt olarak gayet iyi 3 bin tlyı gözden cıkarmalısın temız bişey arıyosan

2 sene sonra gelirsen tavsiye veririz.Sen 2 sene motosiklet planı yapmak yerine 2 sene içinde okuyorsan veya çalışıyorsan daha iyi yerlere gelme planı yap.Motor bir araçtır,eğlendirdiği de doğru ancak taşıma aracı bu.Hayatını motosiklet üstünde kazanamassın.16 yaşındaysan 1 sene var demekki sen 15 yaşındasın +1 koydun.Neyse dediğim gibi 2 sene sonra gelirsen yardımcı olurlar,2 sene yaşayacagımız garanti değil motorlar değişiyor markalar giriyor çıkıyor.Servisler değişiyor,hadi canım kardeşim sen önüne bak gene gir oku et ama burası uzun süre ve hayali planların cevaplanma yeri değil.

*LÜTFEN KİMSE CİDDİ CEVAPLAR VERİP ARKADAŞIN YAŞININ YETMEMESİ NETİCESİNDE YASAL OLMAYAN ŞEYLERE YÖNLENDİRMESİN.

Neden hayal kurayım çalışıyorum ve alacağım motora göre para biriktireceğim ki ben 2 -3 milyara çalışmıyorum aylık önümde 2 sene ver yavaş yavaş biriktireceğim kendimi o motora göre hedeflersem atıyorum 2015 modelini alabilirim ve ya daha yeni modeller felan.. yasa dışı bir iş mi yapıyorum da ciddi cevaplar verilmesin trafiğe çıkmamak şartıyla motosiklet kullanmasını öğrenmek ne kadar yasa dışı olabilir ve ben ehliyetimi aldığım zaman motor alacağım derken bunu demeniz tuhafıma gitti..

Hedef çizmen güzel bişey.Tek önerim yavaş yavaş bütün korumalarını al.2 sene içinde ne motorlar sürülcek piyasaya.Motor alınca onlara para kalmaz çünkü.

a.s kardesim

ben bu saydıgın motorların hepsini kullandım benim önerim honda 125cbr 6 ileri vitesi var uzun yol yapabilir yakıt olarak gayet iyi 3 bin tlyı gözden cıkarmalısın temız bişey arıyosan

Çalıştığım iş yerinde birisinde var aynı motordan tek kelime ile harika fakat maliyeti biraz yüksek ben en fazla 5.000 tl vermeyi düşünüyorum..

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:53 ----------

Hedef çizmen güzel bişey.Tek önerim yavaş yavaş bütün korumalarını al.2 sene içinde ne motorlar sürülcek piyasaya.Motor alınca onlara para kalmaz çünkü.

Satmadan önce babamın yzf r125'i vardı ondan kalma kask , elcik , dizlik ve kolluklar var kaskın rengi hoş değil onu değiştirebilirim ama hemen hemen her ekipman var. Bi motorumuz yok :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar