daha çok scoter ismi yazdığına göre maxi scoter konforu arıyorsun gibi geldi. sym evo 250
CBF 150 ne iyi sahip ol büyük makine hikaye aga :wiinkk: büyük motoru alıcaksın sonrada kredisini ödemek için kastıracaksın :santa: biri en ufak bi yere gidelim dese hesap makinesini eline alıp yakıt hesaplamaya başlıcaksın :santa: ay geçicek yıl devrolacak ee böyyyüükk makine ya bu vergiside böyyyükk olacak bakım masrafıda :farao: eğer cbf yi satarda böyük makine alırsan sadece sağını solunu siler seyrine bakarsın ganga diyeyim ben sana :wiinkk: birebir yaşanmıştır tarafımca yukarıda yazdıklarım :bounce:
Olm seni 7 senedir tanıyom hala cbf üzerindesin...ganga kredi durumu şöyle..benim taka cbf ölüsü bile 4000 eder..üzerine 1000 katsamüzerine de 3000 liraya mini kredi bana her türlü 8000 e 250 veya 500 lük birşeyler gitmezmi...başederim gibi geliyor...mantıklı değilmi...az gezerim aga napim...malak gibi dolanmam yol seçerim güzergah seçerim...ayağımı yorganıma göre uzatırım...aga borçlanmadan mal sahabısı olamayız gerçek bu...sonra üzerine kat yükselt..4-5 yıl sonra el mahkum nc 700 deyim
![]()
Birkeremi gelecen dünyaya. Evet 1 kere gelecem.
Peki kaçkere gidecen ?
Sen 600 lük makina aldığında her depoyu fulleyişinde bir kere bu dünyadan göçecen arkadaş. Haftada iki kere fullesen bir depoyla işe gider gelirsin 1 depoylada haftasonu gezmesi yaparsın eder ayda en az 8-10 depo. E bu meretlerin deposuda 15 litreden aşağı almaz. Hesabet bakalım 150 litre benzin maaşının nekadarı yapıyor.
Bakım masraflarından geçtim. 1 çift tekerlek alman gerekse 1000 tl
Sen bu motora bindiğin her gün bunları düşüneceksin.
Al bi 250 cc Comet eşşeğe biner gibi bin. Korkma bozulmaz. Cbf den 1 litre fazla yakar masrafıda cbf den çok fazla değil.
Scoter istersende bu gun bi Yamaha xcity kullandım mubarek oyuncak. Tereyağı gibi gidiyor. Yakıtı da güzel bagajıda var.
Hesabını kitabını güzelce yap ona göre karar ver.
panda amca..sizi çok sevdim..size biyere kadar dayı diyebilirmiyim??l::rendeer:
illa kendini şeytana gıdıklatacan yani....