İstanbul Çıkışlı Rota Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar. Temmuz başı gibi 3 günlük bir tur planları yapıyorum. Maksadım şehirden uzaklaşıp biraz kendimle başbaşa kalmak, motosiklete binmek :), ve görülesi gezilesi yerleri gezmek..

3 günküj 1000-1500 km arası yok idealdir diye düşündüm ve şöyle bir rota çıkardım sponten; istanbul-gerede otobandan amasraya, amasradan safranbolu, cide, ılgaz, buradan güney marmaraya geçip bursa eskişehir taraflarını gezmek.. tabi buralarda nerelere gidilir napılır orası ayrı bi konu.

sizin tavsiyelerinizi de dinliyorum atış serbest :)

Sana şöyle bir rota tavsiye edebilirim,

İstanbul ---> Tekirdağ - Malkara - Keşan - Gelibolu - Ecabat ordan vapura bin Çanakkale - Bursa - Yalova

Yalova sonrası dediğin yerlere gidersin tadından yenmez herhalde. Bu saydığım rota toplamda 700 km.

Teşekkürler tavsiyeniz icin ancak bahsettiginiz yollari iş icabi 1 hafta kadar once arabayla katettim :)

Sana şöyle bir rota tavsiye edebilirim,

İstanbul ---> Tekirdağ - Malkara - Keşan - Gelibolu - Ecabat ordan vapura bin Çanakkale - Bursa - Yalova

Yalova sonrası dediğin yerlere gidersin tadından yenmez herhalde. Bu saydığım rota toplamda 700 km.

Birde koru dağında koru dinlenme tesislerinde satır köfte ve onların özel bir yoğurt'u var şiddetle tavsiye ederim :)

tabi arkadaslar memnun olurum 2 cay iceriz :):)

guzergah hususunda tavsiyeler itinayla dinlenir hala bu arada:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar