[Tekirdağ - MT]

Merhaba arkadaşlar,bende Hayraboluluyum,ismim Yusuf

Motoruma sente ayarı yaptırabileceğim Tekirdağda TECRÜBELİ bir usta biliyormusunuz
Motorum Honda anf 125 innova

Motosikleti
SuZan
çorluda yetkili servisi var abi. tartışılır.. ama en azından beceremezse hakkını kolay ararsın

Sağol Mehmet arkadaş,randevu almak gerekiyormu pekii?
Faiş fiyat korkusu yüzünden bugüne kadar hep servislerden uzak durmuşumdur

Motosikleti
SuZan
şuan yaz dönemi oldugundan randevu almakta yarar var. eğer gidecekseniz. ne yapılıyorsa başında durun derim

servise fazla güvenme kardeş. onur honda dan uzak durmalı bence honda kullanıcıları. ben çektim siz çekmeyin..

Motorum hondanın cup modeli,motora rektefe yaptık sökerkende eksantrik milinin ve pistonun konumuna pek dikkat etmemiştik
Ogün bu gündür motorda sürekli bir çır çır ses, Çalışmada problem yok heryere gidebiliyorum fakat bugünlerde çok azıttı,
Önemli olan tecrübeli bir usta,dışarıdan service manualini bir arkadaşım yollayacak inşallah onda belirtiliyordur ayarları

Buradanda yardım istedim fakat pek yok anlayan
http://www.motosiklet.net/forum/mt-atolye-teknik-servis/117686-honda-125-innova-sente-ayari.html

Bilmiyorum ama tarifinin yapılabileceğini zannediyorum,Çünkü bu subap ayarı buji değişimi gibi sıradan bir konuda değil
Firmanın her ürettiği motor için servislere eğitim vermek yerine servis kitapçıkları aracılığı ile bunun çözümünü sağlayabilir diye düşündüm:silent:

Motosikleti
SuZan
4 gündür motor arıyorum para var motor yok arkadas.. yürüdüğüm her metrede motörrrrr motöörrrr diyorum :D

bol bol gezilere katıl arkadas edin :)

Eskiden bayağı aktiftim MT'de , güzel dostluklarımız vardı burda , saatlerce konu dışında geyik çevirirdik.Sonra bi çok kişi MT'yi bıraktı kendi gruplarını kurdu, motoru bırakanlar oldu ama onlarla hala iletişim devam ediyor .Yeni MT'cileri bilmiyorum fazla , yavaş yavaş tanışacağız :) Motorum olsa gezileri kaçırmam ama motorsuz olunca olmuyo beya :pr::pr:

Motosikleti
SuZan
arkadaslarına artcı olarak katılabılırsın üstat. moto sohbet motorun olmasını gerektırmez kı

arkadaslarına artcı olarak katılabılırsın üstat. moto sohbet motorun olmasını gerektırmez kı

Haklısın tabi moto sohbet için motor olması gerekmez. Bu arada ben kendimi tanıtayım o zaman . İsmim Sinan , aslen Kırklareli -Pınarhisarlıyım , 1buçuk senedir Kapaklı'da yaşıyorum. Kendimi anladığım zamanlardan beri motor üstündeyim , insanın babası hem motorcu hemde sanayide usta olunca ister istemez motorcu olunuyo :)

Bu arada Ramazan'ın iş arkadaşıyım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar